Helle och Calle

Hej jag heter Helle och jag är 13 år, jag har gått hopplägret v. 24 2021. Jag har ridit Calle och haft bästa Nora som ridlärare, vi har hoppat jättemycket nytt som jag aldrig gjort. Jag har tyckt det varit superkul att hopp även fast jag ramlade av och gjorde illa mig när vi hoppade barbacka. Men jag har haft det superkul och jag har bott i stuga 6 med Julia och Ebba., jag har tyckt att det har varit superkul att vara här så vi syns nästa år exakt samma vecka. Ha en bra sommar så syns vi!

Ebba och Oda

Ho ho jag heter Ebba och jag har gått hoppläger i år. Jag har ridit Oda och hon är lite seg ibland men om man säger till henne brukar hon bli piggare. I år har jag haft Nora som tränare. Jag har bott med Julia och Helle i stuga 6. Jag tycker att det har varit superkul att vara här. Vi syns nästa år!

Octavia och Markus

Hey hey hey jag heter Octavia och jag har ridit Markus. Markus är en ängel men han är lite lat. Han älskar att mysa och bli ompysslad. Han är duktig på att hoppa. Jag bor i stuga 8 med en massa människor. Första dagarna så red jag i Noras Avramlingar men sen så bytte jag till den här gruppen, vilket var bra. Det här var mitt första ridläger på Grällsta och det var jättekul. Hejdå! 🙂

Astrid och Polon

Hej! Jag heter Astrid och var på GRC v. 24 2021. Jag har gått på hoppläger och ridit Polon. Jag har tränat för Nora. Jag bodde med Björna och Nova i stuga 5. Det har varit superkul att rida Polon och kommer sakna han supermycket. Nora har varit en jättebra tränare. Här på lägret har vi hoppat massa olika hindertyper och linjer. Och imorgon ska vi hoppa bana. Det har varit jättekul här och vill gärna komma tillbaka näst år. Hejdå!

Nova och Loka

Hej jag heter Nova Brylle och har ridit Loka. Det har varit kul men hon är lite jobbig och efter första lektionen trodde jag inte det skulle gå men det blev bra. Jag har bott med Björna och Astrid och vår lärare har varit Nora, hon är jättebra. Det har varit jättekul och jag vill definitivt komma tillbaka nästa år men jag vill nog inte ha Loka igen även om hon är helt fantastisk. Det här var mitt tredje år här och jag älskar Grällsta. Tack och hej för mig.

Julia och Mama-Mia

Hej! Jag heter Julia och jag är 13 år och fyller 14 (07). Jag har varit här v 24-25. Under denna vecka har jag haft Mama-Mia och i början innan jag hade ridit henne så gillade jag absolut inte henne men nu så tycker jag att hon är rolig. Vi har haft så kul och hoppat trippelbarr och banken osv. Jag bodde i stuga 6 (den bästa stugan) med Ebba och Helle.

Elna och Kania

Hej! Jag heter Elna och jag är 14 år (06) och jag har varit här vecka 24-25. Jag har haft Kania och det har varit väldigt roligt. Kania har varit både pigg och seg på lektionerna. Jag har haft Nora som ridlärare och hon har varit så snäll och bra. Jag hoppas jag kan komma hit nästa år. Adda min snap @elnisensk

Estella och Jolly

Hej heter Estella och är 15 år. Jag bor i stuga 12. Jag har ridit Jolly och hon är extremt snäll och rolig men väldigt pigg. Jag har haft Nora som ridlärare.

Katya och Hazena

Hej! Jag heter Katya och är 14 år, jag har varit här vecka 24 och har ridit bästa Hazena, hon har varit så pigg och fin hela veckan 🙂 Jag hoppas jag får henne nästa år också! Jag har bott i stuga 11 med Elna. Den här veckan har jag haft Nora som ridlärare, det har varit jättekul!

Oliwia och Farsa

Hellu! Jag heter Oliwia och jag är 11 år. Jag har ridit Farsa och jag är verkligen fast vid henne. Hon kan vara sur men hon är världens bästa (när hon inte attackerar Kania). Vi har hoppat många olika hindertyper, bana och barbacka. Hennes ryggrad är JÄTTEHÅRD! Jag hoppas att vi kan rida till sandtaget imorgon. Jag bor i stuga 12. Den som får Farsa har jättetur!!! Vi ses vecka 26!

Björna och Goliat

Hejsan! Jag heter Björna och har varit här på GRC för tredje gången! Tidigare har jag haft Polon, Rocky och Emil men denna gång hade jag Goliat! Goliat har skött sig superbra men under en lektion la han sig ner och rullade… Jag bor med Nova och Astrid i stuga 5 och de går även i min grupp! I år går jag på hoppläger och vi har hoppat, ridit ut, haft barbacka och gjort massa mer! Jag hoppas att vi kan rida till sandtaget och att det blir spökkväll innan veckan är slut! Tack för mig i år men ni blir inte av med mig så lätt!