Elev 2020, Vecka 33 – IMG_1944

Jag heter Amanda, är 12 år. Denna vecka red jag Oda. I början var hon lite osäker och bråkig men med tiden blev vi riktigt bra vänner. Denna vecka har varit super! Skulle varit kul om vi kunde bada med hästarna 🙂 Tiden har gått lite för fort 🙁 Har träffat 7 nya vänner 🙂 <3

Elev 2020, Vecka 33 – IMG_1945(1)

Hej! Jag heter Tea och är 12 år gammal. Jag har bott med Diana, Lilly och Nike i stuga 11. Först så red jag Fie men jag bytte till Loka dagen efter. Jag har varit här 4 gånger innan. Loka bits och sparkas lite i spiltan men när man hoppar upp på henne så är hon fantastisk. Det roligaste har varit att hoppa barbacka och att galoppera på uteritten. Jag hade Leia som har varit jätte snäll mot oss, jag har lärt mig mycket och haft jätte roligt. Jag kommer förmodligen att komma tillbaka nästa år också och hoppas att jag får det lika roligt då också. Både hästarna och hundarna var jättesöta och mysiga. Jag hade kunnat vara här en vecka till om skolan inte skulle börja då. Jag kommer att sakna Grällsta under resten av året. Hoppas vi ses nästa år. Hejdå <3Grällsta<3

Elev 2020, Vecka 33 – IMG_1946

Hej jag heter Estelle denna vecka har varit bäst. Jag har haft Carmen och hon är bäst och jag har haft Leia som lärare och hon är bäst, hejdååå.

Elev 2020, Vecka 33 – IMG_1948

Hej. Jag heter Nike. Jag är 12 år och rider Hugo denna vecka och jag bor i stuga 11 med Diana, Tea och lilla Hugo är ganska pigg och väldigt snäll i hanteringen. Jag har Leia som ledare.

Elev 2020, Vecka 33 – IMG_1949

Hej! Jag heter Diana och är 12 år. Jag rider Tramp den här veckan, Tramp är samma häst som jag hade förra året. Tramp är väldigt snäll men lite långsam men det gör inget för jag älskar honom ändå. Jag har tyckt det var kul hittills i veckan. Jag hoppas att vi badar med hästarna men Leia säger att vi inte kommer att hinna.

Elev 2020, Vecka 33 – IMG_1950

Hej! Jag heter Matilda och jag rider Exly. Han är ganska pigg ”ibland”. Jag delar stuga med Amanda, Molly och Paulina. Jag har Leia som är jättebra! Exly är jättesnäll i stallet men när man ska rida går det bra i skritten och traven men i galoppen vill han mest trava fort istället. Men Exly är jättensäll iallafall.

Elev 2020, Vecka 33 – IMG_1951(1)

Hej jag heter Lilly. Jag är 12 år och rider Jolly den här veckan. Jag bor i stuga 11. Jag bor med min kompis från skolan och Tea och Diana. Jolly har varit ganska pigg men snäll. Jag har Leia som ledare. Mennn bye!