Wilma och Elton

Wilma och Elton

Hej jag heter Wilma jag är 12 år och jag red Elton. Jag tyckte veckan va jätteroligt och bra även om jag bröt armen för första gången. Jag har gjort massa nya kompisar som tog hand om mig när jag bröt armen. Jag lärde mig att göra skänkelvikningar(vet inte hur det stavas) Jag tycker Elton är jättebra även om jag bröt armen för att jag ramla av från honom,jag han inte göra så mycket på den här veckan men jag tror att det roligaste på den här veckan var hoppningen och när jag var på sjukhuset.

Tilly och Neffe

Tilly och Neffe

Jag heter Tilly. Jag red Neffe och ramlade av två gånger. Men det var bara för att han är klumpig. Andra gången ramlade Neffe över mig. Han är lite seg men supersnäll. Jag är 13 år och Saga är min syster. Det jag tyckte var roligast var barbackahoppning!

Saga och Farsa

Saga och Farsa

Hejsan! Jag heter Saga och jag är 15 år. Det här året fick jag rida på Farsa. I boxen så är Farsa snäll, om man inte räknar med när hon bråkar med Holly varannan minut. Hon är väldigt seg, men när man väl får igång henne så går det finfint. Det roligaste vi har gjort har nog varit när vi hoppade barbacka och sjöng (skrek) när vi kom hem från uteritt. Jag kommer sakna alla nya vänner jag fått här, och Hanna, vår ridlärare, och Farsa jättemycket! Jag hoppas jag kan ta mig hit nästa år igen!

Nova och Holly

Nova och Holly

Hej, jag heter Nova och är 13 år gammal, jag har ridit i 1,5 år. Jag fick Holly, i spiltan är hon väldigt snäll fast ibland kan Farsa och Holly bråka. Det har varit jättekul att vara här, det roligaste var nog att få nya vänner och när vi red barbacka och hoppade. Nästa år kommer jag förhoppningsvis tillbaka och då hade det varit kul om vi badade med hästarna!

Isabella och Iza

Isabella och Iza

Hej, jag heter Isabella. Jag är 13 år. Jag red Iza och jag ramlade av tre gånger. Första gången var för att hon snubblade och de två andra gångerna gled jag ner. Iza var jättesnäll, även fast hon är envis och bockar. Det roligaste var när vi hoppade barbacka.

Ella och Mama-Mia

Ella och Mama-Mia

Hej, jag heter Ella och är 12 år snart 13 år. Jag har ridit på Mama-Mia. Under denna vecka har jag ridit lite själv och då har jag hoppat, ridit ut, ridit barbacka och gjort någon typ av hinderbana barbacka. Under onsdagen så bet/nafsade Mama-Mia mig i tummen, det gjorde inte ont. Jag vill väldigt gärna komma tillbaka nästa år igen.