Thea och Donn

Thea och Donn

Tjena mittbena! Jag heter Thea och den här veckan har jag haft bästa Donn, han är en jätterolig ponny! Han är väldigt envis och skapade många ponnykrockar, HAHA! Nej men han är världens bästa<3 Jag bodde i stuga 6 med smilla, Molly och Ellen. Vår grupp heter då Hannas osmidiga S och ja, vi hade då Hanna som ledare och hon är bäst<3 kärlek till dig Hanna. Denna vecka har varit grymt kul och jag kommer sakna alla i gruppen men jag stannar i en vecka till så gården saknas inte än. Hur som helst så är Grällsta bästa stället och alla borde åka hit, bye!<3

Smilla och Beny

Smilla och Beny

Hej! Jag heter Smilla och jag har haft Beny denna vecka och han är supergullig och snäll:) Jag hade Hanna och vår grupp heter Hannas osmidiga S. Det har varit en superbra vecka här på Grällsta och jag har haft jätteroligt. Jag bodde i stuga 6 med Molly, Thea och Ellen. Kommer sakna allt så sjukt mycket men jag kommer tillbaka nästa år! Hejdå!

Molly och Bigota

Molly och Bigota

Hejsan svejsan! Jag heter Molly och är 15 år. Den här veckan har jag haft Bigota, hon har varit lite seg men jag gillar henne ändå. Jag har bott i stuga 6 med Thea, smilla och ellen. Det roligaste denna vecka var att rida till sandtaget även fast biggan inte ville bada:( Den här veckan har jag haft bästa ledaren Hanna, hon har varit jättesnäll och bra. Kommer sakna allt och alla så mycket men vi ses nästa år igen<3

Maja och Boxer

Maja och Boxer

Hej jag heter Maja och jag är 15 år. Denna vecka har jag ridit boxer. Han är snäll och glad. Han älskar godis och kan aldrig stå still. Veckan har gått fort och det har varit en bra vecka. Detta är min fjärde gång här på grällsta. Det bästa med denna vecka är boxer och att vi har haft så roligt. Det ska bli lite tråkigt att åka hem men vi ses nästa år igen!

Isabella och Loka

Isabella och Loka

Hej jag heter Isabella och har Loka. Jag bor i stuga 5 med Annie, Maja och Sophie. Jag är 13 år och Loka är en rolig häst som jag rekommenderar, hon är snabb, lite sur i boxen men älskar godis. Vi heter Hannas osmidiga S och jag kommer sakna Hanna och alla andra supermycket!

Hilma och Elana

Hilma och Elana

Hej jag heter Hilma och jag är 14 år. Den här veckan har jag haft elana. Hon är väldigt envis och gillar att göra som hon själv vill. Hon gillar inte att bli borstad och hon är lite busig. Men annars så tycker jag om henne och lägret har varit bra. Jag har lärt känna många och haft väldigt roligt!

Emy och Cailin

Emy och Cailin

Hej, jag heter Emy och jag är 14 år och fyller 15 år snart. Denna vecka har jag haft Cailin och hon har varit världens finaste. Hon har egen bra motor och hoppar som en drottning om ho är tillräckligt fram för skänkeln. Och går så fint! Jag har haft Hanna som ridlärare som varit superbra! Jag har delat stuga med Hilma, Karro och Maja, vi har bott i stuga 10. Jag tycker vi har haft en superrolig vecka med mycket hoppning. Det roligaste var barbackahoppning. Jag kommer sakna allt och alla mest, men mest av allt Cailin!

Ellen och Polon

Ellen och Polon

Hej, mitt namn är Ellen och denna vecka har jag haft Polon. Han är seg men ääääälskar att hoppa. Jag är 13 år och detta var första veckan för mig på Grällsta, bästa lägret! Jag har lärt känna massa personer och det har varit så himla kul här! Så synd att veckan snart är över..

Caroline och Sina

Caroline och Sina

Hej, jag heter Karro och är 14 år. Den här veckan hade jag Sina och i början kändes det inte bra men sen blev det bättre och bättre. Hon var väldigt jobbig ibland men hon hoppar som en stjärna när man väl hittar knapparna. Jag bodde i stuga 10 med Emy, Hilma och Maja. Den här veckan var jätterolig och jag kommer sakna alla otroligt mycket!

Annie och Lenka

Annie och Lenka

Hej, jag heter Annie och jag är 11 år och jag har haft Lenka men fick byta till Aramis. Jag har bott i stuga 5 med Isabella, Maja och Sofie. Vi har hoppat mycket och det har varit jättekul och jag har ramlat av 4 gånger. Hon är väldigt busig men jätterolig och snäll att rida. Det roligaste var att hoppa barbacka, och olika hindertyper. Jag har haft Hanna som ridlärare och hon har varit bäst! Har haft en jättebra veck och kommer sakna Grällsta och Lenka!