Victoria och Anton

Victoria och Anton

Hej! Jag heter Victoria och jag är 14 år och det här är mitt första år på Grällsta. Jag har med min egna häst Anton. Jag går vecka 31 och har Nora som ledare och hon är jättebra och jättesnäll. Det roligaste har varit att hoppa och gemenskapen här. Det var lite om min vecka här på Grällsta.

Regina och Kania

Regina och Kania

Mitt namn är Regina. Jag är 16 år och hade hästen Kania. Jag var här en gång 2017 och då hade jag Bigota. Det bästa som hänt den här vecka var att hoppa bank och bada med hästarna på sandtaget. Att ha Nora har varit lärorikt men lite strängt. Jag gillar att hon har en ridlärar-roll men också kan vara chill.

Maja och Markus

Maja och Markus

Hej! Jag heter Maja och är 14 år. Jag har haft Markus den här veckan (31). Jag har aldrig varit här innan. Det roligaste i veckan har varit att hoppa barbacka förutom att Markus är väldigt spetsig. Det bästa med Nora är att hon haft tålamod med mig och Alexandra hela veckan och att hon bryr sig om hur alla mår.

Lisa och Calle

Lisa och Calle

Hej, mitt namn är Lisa, jag är 14 år. Just nu är det 30 juli 2020 (v. 31). Detta är min 5e sommar här på GRC. Det här året har jag ridit fina Calle, även kallad ”fegisen” i gruppen. Jag har haft en otrolig vecka, allt har varit superkul! Som ledare hade jag bästa Nora. TACK!

Linn och Jolly

Linn och Jolly

Halloj! Jag heter Linn och är 13 år. Det här är mitt fjärde år på Grällsta. I år har jag världens finaste Jolly, precis som förra året. Vi har bästa Nora som ridlärare. Hon är så så bra som orkar med oss hela tiden, även fast hon behöver skrika på oss väldigt mycket. En av de roligaste grejerna denna vecka har varit att rida till sandtaget. Men allt har varit såå kul såklart.

Klara och Filip

Klara och Filip

Hej, jag heter Klara och är 13 år gammal. Det är tredje sommaren jag är här. Jag har haft Filip för tredje sommaren i rad. Jag har varit här vecka 31 och har bästa Nora som ridlärare. Nora är väldigt snäll men är ganska tydlig. Det roligaste med veckan har varit alla vänner man har fått och alla pass som gått bra.

Ida och Fanta

Ida och Fanta

Hej, jag heter Ida och är 15 år. Jag har varit här tre gånger nu. I år har jag världens bästa Fanta! Hon är så så duktig och jag älskar henne. Vi har Nora som ridlärare och hon är FANTASTISK som orkar med oss varje dag även fast hon måste skrika så mycket. En av de roligaste sakerna var att bada med hästarna men allt har såklart varit roligt!

Ester och Jante

Ester och Jante

Hej hallå! Jag heter Ester och är 15 år gammal. Det här är mitt tredje år här och första år fina Jante. Han är så söt och snäll och verkligen världens finaste fast jag ramlade av påväg till hagen. Nora är så sjukt duktig som står ut med oss och som står ut med oss och som ger så mycket bra tips hela tiden. Jag tycker att det har varit väldigt roligt att hoppa och jag är astaggad på barbackan idag. Puss och hej 🙂

Elin och Edd

Elin och Edd

Hej jag heter Elin och jag är 14 år gammal. Jag har ridit Edd i år. Jag har Hazena och Aramis. Det bästa med Nora är att hon är tydlig och snäll. Det roligaste har varit när jag och Edd badade i sandtaget och när vi hoppade hindertyper.

Dessi och Cailin

Dessi och Cailin

Helu, jag heter Desiré, är 14 år och jag har Cailin den här veckan. Jag har varit här 3 gånger innan och då har jag haft Hippie, Palle och Emil. Det bästa med Nora är att hon är tydlig och snäll samt att hon vill att vi ska lyckas så mycket som möjligt. Det roligaste men även konstigaste under den här veckan är ritterna till och från sandtaget, men även när vi badade. Den här veckan har varit jätterolig för jag har lärt känna väldigt många nya och utöver det har jag bott i stuga 9.

Alexandra och Mama-Mia

Alexandra och Mama-Mia

Godmorgon, mitt namn är Alexandra jag är 14 år och har ridit i 8 år. Jag hade Mama-Mia i år igen. Jag har varit här 2 gånger innan. Det roligaste den här veckan var att hoppa trippelbarr. Det bästa med Nora är hur hon orkar med mig och Maja. Och hur hon bryr sig om hur man mår.