Sigrid och Holly

Sigrid och Holly

Tjo, jag heter Sigrid men kallas Sigge, jag är 14 år gammal och har haft Holly under den här veckan. Jag har bott i stuga 13 med Lisa, Henny och Alina. Det roligaste den här veckan var att hoppa och vara med de andra, Lisa har smetat Nutella i mitt ansikte och slängt mig i badkaret. Det här var mitt andra år på Grällsta och det har varit roligt!

Ina och Pepper

Ina och Pepper

Hejsan, jag heter Ina och är 13 år. Under denna vecka har jag ridit en häst som heter Pepper och det har varit otroligt kul. Det roligaste under veckan var för vi hoppade barbacka och när vi red till sandtaget och gick ner i vattnet med hästarna. Detta var första gången jag varit på ett ridläger på Grällsta men jag skulle verkligen vilja åka tillbaka!

Henny och Lenka

Henny och Lenka

Hej! Jag heter Henny, jag är 14 år gammal och fick rida en häst som heter Lena. Jag bodde i stuga 13 med Sigrid, Lisa och Alina. Och det roligaste vi har gjort var nog att hoppa (såklart), och rida barbacka. Detta är andra gången jag är här och jag vill jättegärna komma tillbaka nästa år :). Min ridlärare heter Hanna.