Ylva och Aramis

Ylva och Aramis

Hej jag heter Ylva. Första hästen jag fick heter Fie och det gick bra i början men efter tre ridpass ramlade av så då bytte jag häst till Aramis. Det roligaste på lägret var att hoppa titthinder. Jag är 11 år. Mina 3 favorithästar är 1. Donn 2. Aramis 3. Sigge.

Viola och Tramp

Viola och Tramp

Hej jag heter Viola. Jag har haft Tramp på mitt ridläger. Det har varit en toppenvecka och jag kunde inte ha haft det roligare. Det roligaste denna vecka har nog varit att bada med Tramp. Han tyckte att det var superroligt, han simmade och han försökte att rulla sig också. Än så länge har jag ramlat av honom en gång. Vi skulle hoppa ett plank på 65 cm efter vi hade hoppat så bockade han av mig men det gick bra. Det ska bli kul att hoppa bana idag och imorgon. Det har varit kul att få rida en ny häst jag tidigare än tidigare gånger jag har varit här då jag haft Aramis och Polon. Men jag har nog fått en ny favorit. Jag är 13 år och älskar Grällsta och Tramp.

Naima och Polon

Naima och Polon

Hej jag heter Naima och jag har haft Polon på ridlägret. Det har varit jättekul och vi har haft världens bästa ledare. Det bästa som vi gjort var nog hoppningen och bada med hästarna. Det har varit en av dom bästa veckorna i mitt liv! Jag har träffat nya vänner och hästar.

Linnea och Gazela

Linnea och Gazela

Hej! Jag heter Linnea Berglund och går på hoppträningsläger. Jag red Gazela och hon är superrolig att rida. Hon är lättskrämd men det gör inte så mycket. Jag hoppas att jag får henne nästa år också. Spökkvällen var rolig men inte så jätteläskig. Jag är 12 år och hade Nora som ledare. Jag bor i stuga 12 med Karin, Ellen och Viola. Det roligaste är att hoppa titthinder. Men det är mycket annat som också varit kul.

Karin och Holly

Karin och Holly

Halloj! Jag heter Karin och är 13 år. Jag är på mitt andra år på Grällsta, träningshopplägret. Jag rider på en ponny som heter Holly och är lite halvseg om man inte får igång henne i uppvärmningen. I början funderade jag på att byta men när man hittar knapparna på henne så är hon jättehärlig. Det roligaste under lägret har varit att umgås med alla, lära känna hästen och att hoppa titthinder. //Karin PS. Holly är den bästa hästen, ge henne en chans! Jag bodde i stuga 12.

Emelia och Beny

Emelia och Beny

Hej jag heter Emelia och har haft Beny på ridlägret! Det bästa på ridlägret var att hoppa titthinder och att hoppa bana. Jag funderade på att byta häst men när man väl hittar knapparna så är han världens bästa häst. PS. Håll i er om det fladdrar en påse.

Ellen och Hazena

Ellen och Hazena

Hej! Jag är Ellen och har ridit Hazena denna vecka. Det bästa som hänt denna vecka är hoppningen och att få Hazena som häst. Hazena har varit väldigt pigg och en vis liten häst med ett stort hjärta som älskar att hoppa otroligt mycket. Så jag tackar Grällsta för en fantastisk vecka!