Vera och Jackie

Vera och Jackie

Jag heter Vera och är 15 år. Jag är här på konfirmationsläger 2020. Jag har ridit på jättefina Jackie. Dom här 2 veckorna har gått jättesnabbt och jag kommer sakna att bara här.

Tilde och Markus

Tilde och Markus

Jag heter Tilde och är 14 år. Jag är här på konfaläger i 2 veckor. Jag har ridit på yogi, escola och Markus, tre mycket trevliga hästar som jag gillar på olika sätt. Jag tror inte att jag kommer tillbaka men det har varit trevligt att få vara här.

Laura och Glory

Laura och Glory

Hej, jag heter Laura och är 15 år. Jag är här på konfaläger och har med min egna häst som heter Glory. Det har varit kul men mycket lektioner och läxor. Två veckor har nu gått och jag tror att jag aldrig kommer komma tillbaka till Grällsta så det har varit en rolig upplevelse <3

Herta och Lucilla

Herta och Lucilla

Jag heter Herta och är 14 år gammal. Jag har varit två veckor på konfaläger här på grällsta. Jag har haft med en egen ponny som heter Lucilla, kallas för Cilla. Det har varit ett roligt läger med roliga personer, och Cilla såklart. Det har varit massa skoj, och det blir tråkigt att lämna. Jag har delat stuga 19 med Laura, Bianca och Agnes.

Emmy och Astra

Emmy och Astra

Jag heter Emmy och är 14 år gammal. Jag har ridit Astra i nästan två veckor men jag har även testat empora en gång. Jag är här på konfaläger, vilket har varit kul men många lektioner, vissa mer intressanta än andra. Det som var roligast tycker jag var utbrott till sandtaget och bad eftersom Astra gillade vattnet så mycket. Vi bodde i myrstugan första veckan men fick byta.

Bianca och Silver

Bianca och Silver

Jag heter Bianca och är 15 år gammal. Jag har varit på konfaläger i två veckor på grällsta. Det har varit tidiga morgnar och sena kvällar. Jag har haft min egna häst Silver på lägret. Jag har bott i stuga 19 med Laura, Herta och Agnes.

Agnes och Escola

Agnes och Escola

Jag heter Agnes, och fyllde 15 år här på gården. Jag har gått konfaläger i 2 veckor. Första veckan hade jag Escola sedan red jag och badade med farsa som lade sig ner med mig på ryggen. Sedan Valli och nu har jag Escola igen och det känns super. Detta var mitt tredje år på grällsta och jag kommer sakna allt så mycket. Jag bodde i stuga 19 med Herta, Laura och Bianca.