Wilma och Jantar

Wilma och Jantar

Jag heter Wilma och är 14 år. Jag rider Jantar men han kallas för Jante. Det bästa som har hänt under veckan är när vi har hoppat. Jante har då varit superbra i h ganska pigg. Så det har varit superkul. Man vår ledare Felle har också gjort veckan super!

Vera och Yoggi

Vera och Yoggi

Jag heter Vera och är 12 år. Jag rider Yoggi. Mitt bästa minne är markarbetet. Jag har ridit i 6 år. Felle är bästa ledaren!!

Tindra och Loka

Tindra och Loka

Hej! Jag heter Tindra och är 11 år. Jag har haft Loka under denna vecka i h det roligaste som har hänt var när vi hoppade. Det var så kul. Under veckan har jag haft Felle. Felle är den bästa ledaren som jag någonsin har haft.

Nikki och Rocky

Nikki och Rocky

Hejsan svejsan! Jag hatet Nikki och jag hade Rocky. Han var jättesnäll och rolig. Det bästa med lägret var barbsckahoppningen och i eftermiddag ska vi köra gymkhana vilket jag hoppas blir kul! Vi hade Felle som ledare och hon är bäst!! Det är mitt första år här och jag har bott i stuga 14 med Hanna <3 Byeeee!!!!

Julia och Kania

Julia och Kania

Jag heter Julia, är 15 år gammal. Har vart på grällsta en gång tidigare. Jag rider Kania, förra året red jag mamma Mia. De bästa som jag vet här är på ridläger är barbackaridning, flög av vid hoppningen. Jag gillar även hoppning. Har ridit 11-12 år.

Hanna och Donn

Hanna och Donn

Hejsan! Jag heter Hanna. Denna veckan har jag ridit Donn:) han har varit superduktig! Vi hade Felle i j hon var superbra det roligaste på veckan var när vi red barbacka. Jag har bott i stuga 14 med Nikki. Hejdåååååå!

Amanda och Bigota

Amanda och Bigota

Hej! Jag heter Amanda och jag har haft Bigota denna vecka och hon var världens bästa och jättesnäll. Vi hade världens bästa Felle och hon var jättebra. Det roligaste var nog att rida ut och hoppningen. Det var mysigt och roligt.