Moa & Exly

Moa & Exly

Hej jag heter Moa och jag är 11 år, min häst heter Exly och är världens bästa häst. Det roligaste att göra är att hoppa och rida barbacka, min ridlärare är världens bästa lärare. Jag önskar att hon var min syster <3

Frida & Iza

Frida & Iza

Hej jag heter Frida, jag är 11 år gammal och red för Sanna. Hästen jag red var Iza, hon var ganska busig och jag ramlade av en gång men annars var hon okej. Det roligaste i veckan var hoppningen. Sanna var också den bästa ridläraren tyckte jag iallafall.

Ester & Dublin

Ester & Dublin

Hallojsan! Jag heter Ester & är 11 år gammal. Min häst heter Dublin och är en skäck. Jag bor i stuga åtta i rummet till vänster. Mina rumskompisar heter Moa, Frida, Amanda. I det rummet till höger så är det Alma, Moa, Nora och Clara! Det roligaste i veckan var dressyren och uteritten. Min lärare var Sanna, hon är superbra och stöttande! <3

Amanda & Goliat

Amanda & Goliat

Hej jag heter Amanda och är 12 år. Min ridlärare heter Sanna. Den hästen jag red heter Goliat. Han är ganska busig och lite envis men annars var han bra<3. Det roligaste i veckan var hoppning. Sanna är den bästa ridläraren.

Alma & Hugo

Alma & Hugo

Hej jag heter Alma och är 8 år. Min häst heter Hugo och han är en väldigt bra häst. Det roligaste i veckan var barbackan, fast det gjorde ont. Sanna är den bästa ridläraren någonsin.