Tula och Fokus

Tula och Fokus

Hej jag heter Tula och har ridit Fokus den här veckan. Jag är 12 år. Det roligaste har varit att hoppa och äta mycket godis. Nora har varit den bästa ridläraren. Bodde i stuga 9 med mina kompisar. Ses nästa år!!

Svea och Donn

Svea och Donn

Hej jag heter Svea och har ridit Donn. Han kan vara lite jobbig men när man väl får fram honom är han väldigt rolig! Det jag tycker har varit roligast var när vi hoppade olika hindertyper, så som solfjäder, trippelbarr och plank. Jag har haft Nora som ridlärare och jag tycker att hon har varit super! Hon är bestämd när ens häst krånglar och berömmer på en gång när det blir rätt.

Selma och Beny

Selma och Beny

Hej! Jag heter Selma och har ridit på Beny! <3 Det roligaste denna vecka har varit att komma och se ett helt nytt ställe som jag aldrig varit på. Men det bästa har varit att träffa alla nya människor. Nora har varit en jättebra ridlärare! Det har varit jättekul att hoppa allt. Uteritterna har också varit jättekul!

Nova och Pepper

Nova och Pepper

Jag heter Nova och är 12 år. Har varit på hoppläger. Har ridit Pepper den här veckan. Hade honom 2018 men kan kontrollera honom lite bättre nu haha, det roligaste har varit att bada i poolen och hoppa hindertyper och mysa med Pepper i stallet.

Märta och Hazena

Märta och Hazena

Hej jag heter Märta och den här veckan har jag haft Hazena. Hon har varit väldigt snäll och glad. Det roligaste har varit att hoppa olika hindertyper men det kommer bli roligare när vi ska hoppa bana. Jag bodde i stuga 10 med Ebba. Vår grupp heter Noras Flygande Lortgrisar och vi är bäst. Jag är 12 år och det här är mitt tredje år här.

Felicia och Emil

Felicia och Emil

Hej! Jag heter Felicia och det här är mitt andra år på Grällsta. Först hade jag Lenka men jag ramlade av henne så då fick jag Emil. Han är ganska seg men jättesnäll. Det roligaste har varit att hoppa olika hindertyper. Jag har köpt godis för 350 kr så nu är pengarna jag tog med slut 🙁 Vi ses nästa år!

Emma och Listek

Emma och Listek

Hej jag heter Emma och har ridit Listek. Han har varit lite bråkig men jätterolig att rida. Sen så hade jag ju bästa Nora som hjälpte till och var superbäst! <3 Det roligaste har varit att hoppa solfjäder och galoppera i skogen. Jag bodde i stuga 11 med Alva, Svea och Selma. Vår grupp hette Noras Flygande Lortgrisar och vi var bäst. Alla har varit supersnälla. Detta var mitt andra år på Grällsta och definitivt det bästa! Ses nästa år! <3

Ebba och Edd

Ebba och Edd

Hej jag heter Ebba och har ridit Edd <3 Det roligaste med lägret har varit att lära känna nya kompisar och hoppa med Edd <3 Det har varit roligt att hoppa banken, solfjädern och trippelbarren. Jag har haft Nora som ridlärare. Det har även varit kul att rida ut för att vi red på en stig i skogen med mycket stenar osv, och galoppera fort på galoppsträckan.

Alva och Aramis

Alva och Aramis

Hej, jag heter Alva och jag har ridit fina Aramis <3 Allt har varit jättekul! Jag har träffat många fina personer. Vi har haft Nora som ridlärare och hon har varit jättekul att rida för! <3