Pauline och Jolly

Pauline och Jolly

Tjena! Jag heter Pauline och jag har ridit Jolly! Jag är 15 år och har varit här vecka 29. Jag har haft en superrolig vecka här på Grällsta. Vi har haft många superroliga ridpass och testat på massa nya övningar. Jag hade dock oturen att ramla av första dagen men det har ändå varit superkul! Jag kunde inte önskat mig en bättre häst än Jolly. Alla ledare och kioskisar har varit riktigt trevliga och gjort denna vecka ännu bättre. Jag hade världens bästa ledare Nora <3 Tack så mycket för denna underbara vecka, många minnen skapades här!

Natalie och Tramp

Natalie och Tramp

Hejsan jag heter Natalie och under veckan har jag ridit Tramp <3 Jag är 12 år och det här är mitt första år på Grällsta. Jag går hoppläger. Bästa Tramp är dunderbra på att hoppa. Jag bor i stuga 13 med Elin, Pauline och Felicia. Det spökar lite där. Under veckan har jag ramlat av 2 gånger och gjort en ofrivillig avsittning när Tramp sadel gled fram på halsen. Tramp är skitkul att hoppa men inte barbacka. Jag hade tur som fick bästa ledaren Nora! <3 Tack för denna vecka, ses nästa år!

Maja och Bigota

Maja och Bigota

Hej jag heter Maja och är 14 år. Det här är andra gången här. Veckan jag var på läger var vecka 29. Då sov jag i stuga 12, samma som förra gången jag var här. Dom jag bor med heter Elsa, Amanda och Julia. Hästen jag hade heter Bigota. Hon är snäll och gullig i spiltan. Men hon är jobbig när man rider för hon vill inte stå stilla i ledet och hon hamnar ofta i fel galopp. Den här veckan åkte jag iaf inte av. Hon är jättebra på att hoppa men hon vill gärna gena. Den här veckan gick jag på hoppläger. För jag tycker hoppning är roligast och vi hoppar inte så mycket på vår ridskola. Vi hade den bästa ledaren Nora. Jag tyckte att allt var roligt. Men det var synd att vi inte fick bada med hästarna. Jag kommer tillbaka och då ska jag gå hoppläger.

Julia och Farsa

Julia och Farsa

Hej! Jag heter Julia och jag red här vecka 29. Jag bodde i stuga 12 med Elsa, Maja och Amanda. Jag hade en storhäst som heter Farsa. Det är andra året jag är har. Jag hade Nora som ledare. Det bästa med veckan har nog varit allt, allt har varit bra här på Grällsta gård. Det här var inte den första veckan och förmodligen inte den sista heller.

Felicia och Kania

Felicia och Kania

Tja! Jag heter Felicia och är 14 år gammal. Jag har varit på ett hoppläger under vecka 29. Jag har ridit Kania och hon har varit fantastisk under hela veckan. Det roligaste vi har gjort är nog allt som har med hoppningen att göra, men självklart har allt varit roligt. Det jag kommer sakna mest med Grällsta är ALLT. Nora har varit min ledare och hon är bara bäst! <3

Elsa och Fanta

Elsa och Fanta

Hejsvejs! Jag heter Elsa och jag har ridit Fanta under veckan. Jag har bott i stuga 12 med Maja, Julia och Amanda. Det roligaste på veckan inom ridningen har varit allt på hoppbanan och det roligaste om vi bortser från all ridning har varit ALLT, jag kan inte välja. Jag har haft bästa instagramkändisen Nora som ledare och hon har lärt mig supermycket! Snart åker vi hem och jag ska försöka sno med mig Fanta utan att någon ser, wish me luck! Aja ses nästa år BÄSTA Grällsta! <3

Elin och Gazela

Elin och Gazela

Hej! Jag heter Elin och jag är 13 år gammal. Jag var på läger v. 29 och då red jag Gazela <3 Gazze var jätterolig att rida, det ända var att hon var jobbig i stallet och att göra i ordning för hon är lite sur. Men hon är jätterolig för hon är pigg och snabbare än hästarna. När jag var på läger så hade jag världens bästa Nora som ledare. Det absolut bästa var att rida, hoppa och allt vi gjorde med hästarna även fast jag alltid var orolig att ramla av.

Amanda och Calle

Amanda och Calle

Morsning korsning! Mitt namn är Amanda och jag är 15 år. Detta är mitt tredje år på Grällsta och i år har jag haft världens bästa och fjantigaste Calle (Catch High). Jag har även haft världens bästa ledare Nora som har hjälpt mig att utvecklas i min ridning, men även i sång! 🙂 Jag har bott i stuga 12 tillsammans med Julia, Maja och Elsa. Det bästa med veckan har varit ALLT, speciellt min avramling! Tack för denna underbara vecka så syns vi nästa år igen!