Sophia och Jante

Tjena-mittbena! Jag heter Sophia och har varit här på Grällsta vecka 28-29. Första dagen red jag Emil då Jantes sko satt löst men sen red jag Jante resten av veckan. Min grupp hette Felles Kaosiga Kamelräkor och är det bästa gruppen Grällsta någonsin haft. Jag kommer sakna alla nya kompisar och hundarna mest och särskilt min Ailien. Jag är extremt stolt över att jag övervann min barbackarädsla och hoppade barbacka <3

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0282

Hej jag heter Amanda och har bott i stuga 4 med Agnes. Jag har haft Keso och Felle som ledare. Och jag är 14 år och har varit här vecka 29. Keso var seg men snäll och jag hade Elana i början av veckan. Keso var bra i barbackan. Han spillde ut sitt vatten typ hela tiden.

Clara och Boxer

Hejsan svejsan! Jag heter Clara och är 13 år. Jag hade bästa Boxer denna vecka. Jag bodde i stuga 8 med Nora, Alma, Moa, Ester, Moa, Amanda och Frida. Det har varit en jättebra vecka. Min ledare var världens bästa Felle. (Felle är bäst!)

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0312

Tjena! Jag heter Isabelle och är 11 år men fyller 12 om 5 dagar. Min vecka här har varit super, jag hade med min egna ponny Bluebell. Jag bodde i stuga 5 med Lea, Olivia och Elisabeth och hade Felle som ledare. <3 Grällsta <3 Felle är bäst. Hjedå!

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0342

Hallojsan! Jag heter Teolinda och jag är 14 år. Jag var här vecka 29 och red Elana. Elana var duktig i alla grenar och hon hoppade jättefint. På barbackan ramlade jag av efter hindret men det gick bra. Jag kommer sakna alla ledare och alla elever.

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0363(1)

Hej! Jag heter Elisabeth och jag har varit här vecka 28-29. Jag är snart 13 år och har bott i stuga 5 med Bella, Lea och Olivia (#snushistugan). Den här veckan så har jag ridit Filip/Fille. Han har varit jätteduktig i ridningen men lite sur inom hantering. Höjdpunkten den här veckan har varit barbackahoppningen. Kommer sakna Felle, hundarna, Filip och alla kompisar <3

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0389

Hej Agnes här. I början av veckan fick jag Empora men bytta till fina Figge som jag kommer sakna massor:( Tredje dagen vart jag sparkad av Figges granne Filip. Det känns tråkigt att ingen kommer från Västerås, särskilt Pauline och Felicia. Figges nosben gör honom 1000 gånger finare.

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0182

Hej hej! jag heter Lovis och är snart 13 år. Jag rider Valli och hon har ett infekterat öra:( Jag bor i stuga 3 med inbyggd studsmatta, också kallad trasig ingång, med Teolinda och Sophia. Det tråkigaste denna vecka var när Refresherna tog slut. Valli fick in 8 galoppsprång när alla andra fick in 5-7 haha. Jag var här vecka 29 med de bästa kompisarna och bästa ledarna och kioskisarna <3 Jag ramlade på soffan och skrapade upp mitt knä på kanten också:)