Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0243

Hej! Jag heter Linus och har ridit Markus den här veckan. Det roligaste på veckan har varit dressyr och när vi red ut. Jag har haft Felle, hon har varit jätteduktig och bäst! Markus är jättesnäll och duktig i dressyr och hoppning. Det har varit en rolig vecka!

Moa och Mama-Mia

Hej! Jag heter Moa och jag rider Mama-Mia. Min ledare heter Felle och hon är bäst. Jag tycker det var roligast att hoppa barbacka. P.S. jag kommer tillbaka nästa år.

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0340

Tjena! Alonso här, jag har denna vecka ridit Cailin. Hon är jättetrevlig och mysig att rida. Vi har Felle som ledare och hon är jätteduktig och bästa läraren! Det roligaste denna veckan har varit att hoppa barbacka. Hejdå:)

Elev 2020, Vecka 29 – IMG_0402

Tjenixen! Jag heter Lea och under den här veckan har jag ridit Holly, och det har varit superkul. Hon är otroligt snäll men kan vara en utmaning ibland. Hon är söt, världens gulligaste ansikte och älskar semester. Jag har haft världens bästa ledare, Felle och Elsa. Båda är supersnälla. Jag tycker att Felle är bra utbildad och hon lär ut på ett väldigt bra sätt. Det roligaste den här veckan är att vi har hoppat. Hejdå<3