Saga och Shadow

Saga och Shadow

Hej! Jag heter Saga och är 13 år. Denna vecka har jag tagit med min egna häst Shadow. Vi har gått träningshopp med bästa ledaren Nora. Vi har haft det så kul och även roliga men svåra övningar. Jag har bott i samma stuga som Ebba och Olivia i stuga 10. Har alltid haft roligt på Grällsta och det ska vi ha nästa år också. Ha det superbra så ses vi nästa år. Kram!
IG: @saga-gerdlof

Olivia och Aramis

Olivia och Aramis

Hej jag heter Olivia och är 14 år. Jag har gått träningshoppläger och har haft bästa Nora som ledare. Hela lägret har varit jättekul. Jag har fått rida snällaste Aramis. Jag har bott i stuga 10 tillsammans med Saga och Ebba. Jag har varit här vecka 28. Jag kommer sakna Aramis, Nora, ridgruppen och alla hundar. Men jag kommer såklart komma tillbaka nästa år.

Moa och Kuba

Moa och Kuba

Hej! Jag heter Moa och jag har gått träningshopp <3 v. 28. Under veckan så har jag haft bästa Kuba <3 Och då Nora som ledare. Det som jag tyckt var roligast var när vi hade hopplektionerna på banan. Eller uteritterna som också var väldigt roligt och mysigt. Jag bodde i stuga 9 med Liv, Elsa och Ebba. Nora har varit en superbra ledare, hon har varit bäst 🙂

Liv och Farsa

Liv och Farsa

Hej jag heter Liv och jag har gått träningshopp på Grällsta. Under lägret har jag ridit på Farsa. Hela lägret har varit en jätterolig upplevelse men det roligaste av allt var nog att lära känna och utvecklas på Farsa. Min ledare var Nora och våran grupp hette ”Noras Tondöva Studsbollar”. Jag har delat stuga 9 med mina kompisar Moa, Elsa och Ebba. Jag kommer att sakna både Farsa, Nora, våran grupp och inte minst GRÄLLSTA! Hoppas att nästa år blir precis lika bra som 2020!

Felicia och Bass

Felicia och Bass

Hejsan! Mitt namn är Felicia och detta är mitt 4:e år på Grällsta. Jag har gått träningshopp vecka 28. Jag har ridit ponnyn Bass <3, han är inte en Grällstaponny utan jag fick låna honom av ledaren Felle som äger honom. Jag red Bass mitt första år på Grällsta och det var klart den bästa veckan på hela året & lika så denna! En underbar ponny med underbar energi. Jag hade VÄRLDENS BÄSTA Nora som ledare, bäst, bäst, bäst° Jag kan omöjligt välja vad som varit roligast denna vecka, det enda jag får fram är ALLT! Jag lovar att jag kommer tillbaka nästa år!

Elsa och Sina

Elsa och Sina

Hej! Jag heter Elsa och gick träningshopp. Under lägerveckan så har jag haft Sina och Nora som ledare. Det som jag tyckte var roligast var när vi hoppade på banan. Jag bodde i stuga 9 med Ebba, Liv och Moa. Nora har varit bäst!

Ebba och Jolly

Ebba och Jolly

Hej jag heter Ebba & jag är 13 år. Jag har gått träningshoppläger & haft Nora som ledare & ridit bästa Jolly. Jag har bott i stuga 9 med Liv, Elsa och Moa L. Det bästa med hela veckan var att hoppa på stora hoppbanan.

Anna och Gazela

Anna och Gazela

Tjena 🙂 Jag heter Anna och har gått mitt tredje år på Grällsta. Har ridit Gazela som jag red två veckor förra sommaren också. Hon är BÄST!! Jag har haft en asrolig vecka med bästa Nora som ledare och en jättebra grupp!! Jag har bott i stuga 6 🙂 Kan inte bestämma vad som varit roligast men uteritterna var så roliga. Hejdå tills nästa sommar!