Elev 2020, Vecka 28 – märta(2)

Hej! Jag heter Märta, jag är nio år och fyller tio år i år. Jag har ridit Exly. Han är ganska pigg men det ville jag. Jag har Lollo som ridlärare. Vi har gjort massa roliga saker. Vi har haft hoppning, dressyr, gymkhana och mycket mer. Det har varit jättekul!

Elev 2020, Vecka 28 – viola

Hej! Jag heter Viola! Jag har ridit Hugo denna vecka. Det har varit jätteroligt. Jag bor i stuga tre med Astrid, Bianca, Märta och vi har ett Hummelbo i våran stuga. Det är som har varit roligast en så länge är hopp lektion för Hugo är jättebra på att hoppa och det är som har varit lite mindre roligt var att gå och lägga sig. Jag har haft Lollo som är världens bästa ridlärare! Jag har haft det så kul! Hejdå <3<3

Elev 2020, Vecka 28 – astrid(1)

Hej! Jag heter Astrid. Jag är elva år. Och jag rider Dublin. Jag bor i stuga tre med Bianca, Viola, Märta. Vi har hoppat, dressyr och massa mer. Det här lägret har varit jättebra. Jag har haft bästa Lollo som ridlärare. Det har varit superkul!

Elev 2020, Vecka 28 – bianca

Hej hej! Jag heter Bianca! Jag har ridit Iza. Hon är jättebra och hon har varit ett matvrak. Vi har haft gymkhana, hoppning, barbacka. Jag bor i stuga tre. Vi har ett hummelbo tror vi men kanske inte.