Matilda & Mamma-Mia

Matilda & Mamma-Mia

Hej! Jag heter Matilda och fyller 15 år. Under denna vecka har jag bott i stuga 13 med Alice & Frida. Jag har ridit Mamma-Mia<3 som är en rolig ponny när man väl får fram henne. Hoppningen har varit roligast då det går lite fortare då. Jag har ridit för Filippa och hon är verkligen superduktig. Det här är mitt första år på Grällsta och jag är väldigt nöjd.

Julia & Rocky

Julia & Rocky

Hej jag heter Julia och är 14 år, men fyller 15 i september. Jag har ridit i ca 6 år. Jag har ridit Rocky den senaste veckan och det har varit så mysigt. Det här är första gången jag är här på Grällsta, och jag tycker det är toppen och superkul. Den roligaste lektionen var nog när vi red barbacka och hoppade. Rocky är en väldigt fin ponny som dock kan ha lite svårt att komma igång, annars är han toppen! Jag bor i stuga 12 med Ebba, Agnes & Vilma. Vi hade även bästa Filippa som lärare. En bättre lärare som tar han om oss så bra som hon gör kunde vi inte fått.

Frida & Fie

Frida & Fie

Tjena, Frida här! Jag är 15 år gammal och jag har ridit i 6 år, eller jag börjar mitt sjunde nu. Det är första gången jag är på Grällsta och jag tycker att det har varit en väldigt bra vecka. Jag har ridit lilla Fie. I början tyckte jag att hon var väldigt liten men nu tänker jag inte på det längre. Jag och också haft Filippa och hon har varit väldigt bra! Jag tycker att allt har gått ganska bra även om det har gått väldigt fort, alltså Fie har sprungit väldigt fort. Hoppningen har nog varit roligast även fast jag inte alltid har haft så mycket kontroll. Jag har även lärt mig väldigt mycket!

Ebba & Keso

Ebba & Keso

Hej! Jag heter Ebba och är 15 år gammal. Jag är inne på mitt sjunde år med ridningen. Det här var min första gång på Grällsta och jag har ridit underbara Keso<3. I början klickade vi inte alls särskilt bra och jag blev lätt arg på honom eftersom han är väldigt seg. Men med tiden har det gått bättre och bättre för oss, och han är en helt underbar häst med härlig personlighet. Underbara Filippa har även varit min ridlärare och hon har lärt mig otroligt mycket.

Alice & Tramp

Alice & Tramp

Hej! Jag heter Alice och jag är 15 år. Jag har ridit Tramp denna vecka vilket har varit roligt, även om han har varit lite seg. Jag har ridit för Filippa och hon är den bästa läraren av alla. Det roligaste var när vi hoppade för då fick han lite fart. OBS! Hoppa inte barbacka för då drar han ner huvudet och man kan trilla av (jag var väldigt nära). Men annars är han världens goaste häst. Tack för denna vecka!