Moa och Bigota

Moa och Bigota

Hej! Jag hatet Moa, jag är 14 år och går på träningshopp. Jag rider en häst som heter Bigota, alla mobbar henne för att hon har ett fult namn så vi kallar henne för Biggan cool. Jag har haft världens bästa vecka här på grällsta. Vi har skrattat jättemycket, myst med alla hundar, haft spökkväll, vart fastknutna i rep med varandra, kört gymkhana osv. Tack alla vänner för världens bästa vecka!

Lovisa och Jantar

Lovisa och Jantar

Tjena! Jag heter Lovisa och var här v 28 på träningshopp. Det här är mitt andra år på grällst! Den här veckan har jag ridit Jante han har vart ganska pigg och väldigt rolig att rida. Jag har bott i stuga 8 och haft världens bästa Felle som ledare. Min grupp heter Felles glittriga bodybuliders. Det bästa med den här veckan har varit alla vänner, hoppträningarna och spökkvällen! Det här har varit världens bästa vecka och jag kommer såklart tillbaka nästa år! //Lovisa 13 år

Louise och Filip

Louise och Filip

Hej! Jag heter Louise och jag är 14 år. Jag var på hoppläger v.28 och jag hade Filip. Jag red för Felle. Det har varit ett roligt och lärorikt läger med massa gemenskap. Det roligaste var att vara nere på stora hoppbanan och att få hoppa olika hindertyper som jag aldrig har hoppat tidigare. Det här är mitt första år på grällsta och jag kommer sakna grällsta så mycket. Men jag kommer såklart tillbaka nästa år.

Julie och Lenka

Julie och Lenka

Tjena mittbena! Det är jag som är Julie och jag är 13 år. Jag gick träningshopp v. 28. Jag hade världens bästa ponny Lenka, hon betyder så himla mycket för mig, det är mitt andra år med henne här på grällsta. Jag har ramlat av henne två gånger den här veckan. Jag red för världens bästa ridlärare Felle! Hon är supersnäll och rolig, kommer sakna henne så mycket! Den här veckan bodde jag i stuga 8 och det var superkul! Kommer tillbaka nästa år och hopps att jag får Lenka och att jag får rida för Felle! Ses nästa år Lenka och alla!

Isabella och Hazena

Isabella och Hazena

Hej! Jag heter Isabella och jag var på träningshopp v.28. På provtid ingen fick jag Tramp, men jag valde att byta till Hazena som jag var jättenöjd med. Våran grupp fick även världens bästa ledare, Felle. Vi fick då heta Felles glittriga bodybuliders. De kommer jag sakna väldigt mycket. Våran fina grupp och dess gemenskap och självklart Felle som varit ledare till denna fina grupp. Men någon jag kommer sakna lite extra är Hazena. Hon kommer jag sakna något enormt ä. Jag ska se till att komma nästa år också!

Filippa och Calle

Filippa och Calle

Hejsan! Jag heter Filippa och var här på hoppläger v 28 och red gentlemannen Calle. Han är supermysig och pigg på banan. Jag bor i stuga 6 med Ella, Anna och Felicia. Jag hade Felle som ledare (bara det bästa såklart). Nästa vecka ska jag och Ella vara kioskisar. Jag tycker att allt har varit roligt men roligast har nog varit att hopp på hoppbanan. Tack för denna vecka! // hälsningar Filippa 14 år

Emilia och Elana

Emilia och Elana

Hej! Jag heter Emilia och är 14 år.
Jag har gått på träningshopp vecka 28. Jag red Elana och min grupp heter Felles glittriga bodybuilders. Elana är väldigt stark och ganska pigg, hon gillar att hoppa och är väldigt rolig att rida. Jag bor i stuga 8, storstugan till vänster med 6 andra. Jag tycker att det roligaste under veckan var spökkvällen och hoppträningarna på stora hoppbanan. Tack för en bra vecka Felles glittriga bodybuliders:)

Ella och Astra

Ella och Astra

Tjenixen! Jag heter Ella och va här v.28 och red finaste Astra 🙂 hon är extremt pigg och rolig att rida. Jag kom hit med mina kompisar Filippa och Anna, vi bor tillsammans med Felicia i stuga 6. Jag har den bästa ledaren Felle och går träningshopp. Nästa vecka ska Filippa och jag vara kioskisar. Det roligaste med veckan hittills har nog varit att rida ut och spökkvällen. Tack och hej /Ella 14 år

Elin och Edd

Elin och Edd

Hej! Jag heter Elin i h är 15 år gammal och går träningshopp. På lägret rider jag en ponny som heter Edd. Edd är en pigg i j snäll ponny som älskar att hoppa. Jag har haft en bra vecka med alla människor och hästar och såklart hundarna. Vi har haft spökkväll, suttit ihop med varandra osv. Jag ramlade av edd och skadade min arm! Jag bor i stuga 5 med Moa. Vårat gruppnamn är Felles glittriga bodybuiders.

Elev 2020, Vecka 28 – IMG_9780

Hej! Jag heter Nova och är 13 år. Jag har ridit Cailin den här veckan och hon är jätteduktig. Jag har bott i stuga 8 med mina kompisar och våran grupp hette Felles glittriga bodybuliders. Felle har varit världens bästa ledare och en av dom härligaste personerna jag nånsin träffat! Det roligaste med veckan har varit alla hopplektioner och spökkvällen. Ses nästa år mina vänner!

Alma och Fanta

Alma och Fanta

Tjenare! Jag heter Alma, jag har gått på träningshopp v.28 och det här är mitt tredje år på grällsta! Jag har haft Fanta den här veckan, hon är jätterolig att rida och är väldigt pigg. Jag har bott i stuga 8 och min grupp heter Felles glittriga bodybuliders. Vi hade världens bästa Felle som ledare! Det roligaste den här veckan har nog vart hopptränignarna på stora hoppbanan och spökkvällen! Tack för en superbra vecka, vi ses igen snart! // Alma 13 år