Elev 2020, Vecka 27 – IMG_9376

Hej! Jag heter Miranda och jag är 12 år. Och jag har ridit Donn. Jag tyckte att det roligaste denna vecka var att bada med hästarna. Jag har bott i stuga nummer 2 och jag bodde med Linnéa och Edit. Det roligaste som hände denna vecka var att Donn hoppade med en grästuva i munnen!

Elev 2020, Vecka 27 – IMG_9378

Tjena! jag heter Fanny och jag har ridit min egna ponny Toppe! Jag har bott i stuga 4 med Elvira <3 Vi har haft bästa veckan! Det har varit roligast att bada med hästarna!

Tyra och Lenka

Hej hopp! Mitt namn är Tyra och jag är född 2007. Jag har ridit en ponny som heter Lenka och det har varit jätteroligt. Hon har bockat av mig 4 gånger men annars har hon skött sig bra. Jag har bott i stuga 3 tillsammans med Alva. Det roligaste har nog varit hopplektionerna. Jag har haft Wilma som ledare. Tack och hej för mig!

Elev 2020, Vecka 27 – IMG_9404

Hej jag heter Alva och jag är 13 år! Den här veckan har jag ridit Bigota och hon har varit jättebra. Det roligaste den här veckan var när vi badade med hästarna. Jag har bott i stuga 4 med Tyra. Det här är andra året som jag har varit här och jag vill komma tillbaka nästa år. Hejdå!

Linnéa och Polon

Hej jag heter Linnéa och jag är 12 år och har ridit i 3 år. Jag har ridit Polon och han är lite slö men jättegullig och älskar att hoppa. Det har varit jättekul och jag har bott i stuga 2 med Edit och Miranda! Ses igen nästa år Grällsta!!!

Elev 2020, Vecka 27 – IMG_9372(1)

Tjenixen! Jag heter Elvira och jag är 11 år. Jag hade världens bästa Edd! Han var så bra för han är så framåt och hoppar som en gud haha. Jag bodde i stuga 4 med Fanny. Det är 3e året jag är här och det är alltid lika kul. Haft Wilma som ledare. Tack och hej, leverpastej <3