Elev 2020, Vecka 27 – IMG_9508

Hej! Jag heter Ronja och detta är min första gång på Grällsta. Jag har haft Markus och tycker han är väldigt bra och snäll. Vi har hoppat, ridit ut, lekt och tränat dressyr. Vi har övat på mycket nytt och jag lärt mig massor. Nu är det snart discokväll och talangjakt. Jag kommer sakna Markus och Grällsta. Tack för denna vecka!

Evelina och Emil

Hej! Jag heter Evelina och jag är 13 år. Det här är min fösta gång på Grällsta och jag rider Emil. Han är väldigt snäll och jag kommer att sakna honom väldigt mycket. Vi har ridit ut, hoppat och tränat dressyr. Jag känner att jag har utvecklats mycket, både inom hantering och ridning. Jag kommer sakna Grällsta och Emil väldigt mycket. Tack för denna vecka!

Elev 2020, Vecka 27 – IMG_9518

Hej! Jag heter Lovisa och jag är 14 år. Jag är på Grällsta för första gången på Grällsta och jag rider Dublin. Jag kommer att sakna honom och Grällsta väldigt mycket. Dublin har varit supersnäll i hantering och ridning, bästa ponnyn! Jag har utvecklats mycket den här veckan. Lollos oklara A-lag<3

Elev 2020, Vecka 27 – IMG_9523(1)

Jag heter Elise, är 14 år och kommer från Stockholm. Detta är första gången jag är på Grällsta och jag rider Iza. Det har varit superkul att vara här och jag hoppas på att komma tillbaka nästa sommar. Det roligaste hittills tycker jag varit hoppningen.