Elev 2020, Vecka 27 – ID3728

Tjena det är jag som är Elsa, jag är 14 år. Jag bor i stuga 11, för 5 och 6 år sedan var jag på familjeläger så detta blir typ mitt första år. Jag har Rocky och han är snäll men nafsar lite eftersom han fått mycket godis av andra. I ridningen är han lite seg i början men om man skänklar på är han jättehärlig. Det roligaste på lägret var nog alla dressyrpass och uteritterna. Jag hade Johanna som ridlärare och hon är snäll, rolig, hon skrattar och är glad. Hon lärde mig till exempel att jag ska använda ytterskänklarna när jag ska ställa.

Elev 2020, Vecka 27 – ID3728

Hej! Jag heter Amelie och är 13 år. Jag bor i stuga 5 med min kompis Ellen. Jag var på gården förra året och hade Sina <3 och det här året har jag också Sina och det har varit superkul! Alla har varit jättesnälla och jag har fått många nya vänner. Jag har också ridit för bästa Johanna. Hästarna har också varit supersnälla och jag längtar bara tills nästa år när jag kommer hit igen!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3728

Hej mitt namn är Ellen och jag är 13 år gammal. Detta är mitt första år på Grällsta och jag har ridit Listek. Många sa att Listek är en seg ponny som knappt rör sig och stannar framför hindren på hoppningen, men Listek var inte alls seg. Han är jättegullig och framåt och om jag någonsin kommer tillbaka vill jag gärna rida honom igen. Min ridgrupp heter Johannas sju små dvärgar och Johanna är våran ridlärare. Hon är bra.

Elev 2020, Vecka 27 – ID3729

Tjena! Jag heter Miriam och jag är 12 år men fyller 13 i höst. Jag bor i stuga 9 med mina kompisar Mathilda och Viola. Jag har aldrig varit här på Grällsta innan så det här blev första gången för mig. Den här veckan har jag ridit världens bästa Goliat. När jag funderade på vilken häst jag ville ha tänkte jag på en häst som var nästan exakt som Goliat. Man kan utvecklas mycket med honom och det känner jag verkligen att jag har gjort. Vissa dagar har gått sämre men det är också det jag lärt mig mest av. Jag har haft Johanna som ridlärare och jag tycker att hon har varit jättebra och jätteuppmuntrande. Jag hoppas att jag kan komma hit nästa år också!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3729

Hej! jag heter Mathilda och jag är 13 år. Jag bor i stuga 9 med mina kompisar Viola och Miriam. Under lägret har jag haft världens bästa Valli. Det har gått väldigt bra hela lägret skulle jag säga och jag har lärt mig väldigt mycket på så kort tid. Som ledare/lärare har jag haft världens bästa Johanna. Hon är en sån som man kan skratta med och är otroligt snäll. Längtar tills nästa sommar så man kan komma tillbaka hit.

Elev 2020, Vecka 27 – ID3729

Hej! Jag heter Isa och jag är 14 år. Jag bor i stuga 11 med min kompis Elsa som var här för 6 år sedan, men jag har aldrig varit här tidigare. Jag har hästen Filip som är den mysigaste plutten ever! Under ridpassen har det gått bättre och bättre. I början hade jag svårt att förstå mig på honom men som det är nu blir jag bara mer och mer nöjd med min och hans insats för varje dag som går. Jag har lärt mig otroligt mycket tack vare våran underbara ledare Johanna och med tanke på allt jag har fått vara med om kan jag lova att jag kommer längta tillbaka hit!!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3730

Hej! Mitt namn är Viola och jag är 13 år. Jag bor i stuga 9 med mina bästisar Miriam och Mathilda. Detta är mitt första läger här på Grällsta och jag har ridit världen bästa lilla Mamma-Mia!<3 Hon har varit superrolig att rida och jag känner att jag har utvecklats väldigt mycket med henne! Som ledare och ridlärare har jag haft Johanna och det har varit superroligt! Hon peppar och stöttar när det går lite sämre och hon kan komma ner på våran nivå ibland och man kan skämta med varandra. Jag är väldigt tacksam för att jag har fått vara här på Grällsta och jag hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år igen!