Märta och Hugo

Märta och Hugo

Hej! Jag heter Märta Rispling och jag fick Hugo som är bäst. Jag hade Jossan och Elin som ridlärare. Jag tyckte att det var roligast när vi hoppade. Jag ramlade av en gång fast det gick bra. Det här är det bästa ridlägret som finns!

Lounija och Mormor

Lounija och Mormor

Hej! Jag heter Lounija. Jag fick Mormor som häst. Vi hade Jossan och Elin som ridlärare. Det som var roligast var att vi red ut, jag hade jätteroligt. Det här är det roligaste ridlägret som finns!<3

Linda och Escola

Linda och Escola

Jag heter Linda Rispling och red Escola under vår vecka här på Grällsta. Det är fantastiskt roligt att vara här igen, det är andra året vi kommer hit. I år kändes det som att jag utvecklades i min ridning och det är tack vare fantastiska ridläraren Hanna och hästen Escola. Vi kommer tillbaka nästa år igen!

Estelle och Carmen

Estelle och Carmen

Jag heter Estelle Hardenborg. Jag red Carmen och det roligaste var när vi hoppade. Jag hade Jossan och Elin och de var snälla. Jag har ridit i tre år.

Adrian och Neffe

Adrian och Neffe

Hej, jag heter Adrian Hardenborg och jag är 12 år. Den här veckan har jag ridit Neffe, han har varit jobbig men jättesnäll. Han lyssnade inte i början av veckan men sedan lyssnade han. Den här veckan har vi travat, galopperat, hoppat och ridit ut och ridit barbacka. Våra ledare har varit Jossan och Elin.