Isabelle och Boxer

Hej! Jag heter Isabelle och jag har ridit Boxer i veckan. Vilket har varit jättekul. Det jag har tyckt vart roligast i veckan är när vi red till sandtaget och alla gånger vi har hoppat på stora banan. Jag bodde i stuga 14 med Mathilda. Jag har haft en fantastisk vecka. Ses nästa år!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3797

Hej! Jag heter Elsa. Jag har ridit Tramp och bodde i stuga 6. Denna vecka har vart jätterolig! Roligast var när vi hoppat på stora hoppbanan. Jag kommer tillbaka! Ses!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3797

Emelie var mitt namn sist jag kolla. Jag red Farsa, och det roligaste som jag kommer ihåg och kommer komma ihåg är när vi skulle hoppa barbacka och sjunga som Carola. Jag bodde i den passivt aggressiva stuga 12. Sko putsare Alicia och Therese som försökte döda mig två gånger. Im a survivor.

Elev 2020, Vecka 27 – ID3798

Hejsan svejsan! Jag heter Norah och jag går hoppläger v.27. Jag har ridit lilla ponnyn Kuba den här veckan. Det är mitt sjunde och till och med det bästa året hittills 🙂 Det roligaste har vart att ha en bra ledare, grupp och häst och alla hopplektioner på stora hoppbanan. Jag bor i stuga 6 med Elva, saga och Elsa. Jag kommer självklart tillbaka nästa år igen! ❤️

Elev 2020, Vecka 27 – ID3798

Hej! Jag heter Julia och har ridit Jante. Jag har gått på hoppläger v.27. Denna vecka har varit superrolig och mitt bästa minne är när vi hoppade barbacka. Det var även roligt att hoppa på stora hoppbanan, och jante var superduktig. Jag har haft Felle som ridlärare och hon har varit bäst. Puss och kram skumbanan!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3798

Hej jag heter Alicia och gick på hoppläger vecka 27. Jag bodde tillsammans med Emelie och Therese. Vi bodde i stuga 12. Alla rykten (bra rykten) om grällsta som jag har hört stämmer, alla ledare , personal och deltagare är extremt snälla och det finns en gemenskap bland oss alla. Jag red Cailin, även fast hon kastade av mig en gång så har jag lärt mig mycket. Tack alla för en fantastisk vecka på grällsta!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3799

Tjenare :), jag heter Luna och jag har varit här på hoppläger vecka 27. Jag har ridit hästen Gazela eller Gazze som vi kallade henne. Vi har haft superroligt men mitt favoritminne är när jag och Therese skrek grällstalåten. Jag bor i stuga 13 tillsammans med Julia. Jag har Felle som ridlärare och våran grupp heter Felles envisa putsare. Tack och hej!

Elev 2020, Vecka 27 – ID3799

Hellu mitt namn är Therese och jag har vart på hoppläger v27. Jag har ridit på den lilla hästen Elana, mitt favoritviner från denna vecka är när vi badade med hästarna och när
Vi hoppade på stora hoppbanan. Det är mitt första år här och jag fick Felle som ridlärare. Jag bodde i stuga 13 med Alicia och Emelie.

Elev 2020, Vecka 27 – ID3799

Hej hej! Jag heter Mathilda och har vart på hoppläger v27. Jag har ridit på bästa lilla Fie. Jag har haft superkul, kommer minnas detta länge länge. Det roligaste denna veck var nog att hoppa på stora hoppbanan och uteritten. Vi har haft bästa Felle som ledare denna vecka. Jag bodde i stuga 14 med Isabelle. Tack Felle, Fie och gruppen för att ni gjorde denna vecka till årets bästa. Vi ses nästa år, puss och kram skumbanan 🙂