Thea och Astra

Thea och Astra

Heej!! Jag heter Thea och är 16 år, under veckan har jag bott i stuga 8 med Sigrid, Isabelle, Maja och Antonia. Vi har haft bästa Elsa som ridlärare. I början av veckan hade jag finaste Jackie. Hon var precis den typen av häst jag ville ha och jag tyckte otroligt mycket om henne. Tyvärr blev Jackie skadad så jag fick byta till Astra, vilket först inte kändes alls bra. Hon är väldigt framåt och i hoppningen blev hon väldigt taggad (vilket dock bara va kul). Efter att ha lärt känna Astra lite så gillade jag henne allt mer. Nu känns det super bra med henne. Både Jackie och Astra är superfina och skulle absolut vilja ha dem igen 🙂 Veckan har varit superrolig och min favorit lektion har varit hoppningen samt sandtagsritten. Detta var mitt 4:e år på Grällsta och vill inget hellre än att komma tillbaka nästa år, så jag får hoppas att det blir så 🙂 Tack Grällsta för ännu en underbar vecka <3

Sigrid och Kania

Sigrid och Kania

Tjohej! Jag heter Sigrid och jag har gått allmänt läger vecka 27. Jag är 13 år. Detta är mitt andra år här på Grällsta och jag har bott i stuga 8 tillsammans med Antonia, Thea, Isabelle och Maja. Vår ridgrupp hette Elsas Enbenta Eremitkräftor och i gruppen ingick även Elva och Saga. Jag blev tilldelad Astra först men bytte till Kania. Kania har skött dig extremt bra och jag är riktigt nöjd med henne. Elsa är en riktigt bra ridlärare som lär ut på ett bra och trevligt sätt!

Saga och Holly

Saga och Holly

Hej!! Jag Heter Saga och är 14 år gammal. Jag bodde i stuga 6 med Elva, Nora och Elsa. Jag fick rida Holly och våran ridgrupp heter Elsas Enbenta Eremirkräftor. Det roligaste med denna veckan var nog hoppningen, dock så är hoppning inte Hollys starka sida. Holly är lite seg startad men man kan få igång henne om man vill. Dressyr lektionerna gick väldigt bra, även om det var lite svårt att behålla galoppen ibland. Hon är väldigt snäll att göra i ordning och hon älskar godis. Detta var ett väldigt bra första år på Grällsta.

Maja och Yoggi

Maja och Yoggi

Tjenixen Paraply! Jag heter Maja och är 14 år, jag har ridit Yoggi den här veckan. Han är varken jätte bra eller jättedålig. Han kanske inte är exakt min typ av häst men han här ändå väldigt bra. Det gick lite segt vilket jag inte brukar gilla men det var egentligen bara att lägga på en skänkel. På provridningen behövde jag flytta runt lite på hästarna men tillslut blev det Yoggi. Jag bodde i stuga 8 med Thea, Isabelle, Sigrid och Antonia. Det var väldigt mysigt då vi alltid skrattade och hade kul. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka nästa år då Grällsta verkligen är det bästa lägret med de bästa hästarna. Tack Elsa för bästa veckan på Grällsta, det var super kul <3 Hoppas Yoggis nästa ryttare älskar honom lika myclet som jag gjorde.

Isabelle och Calle

Isabelle och Calle

Tja tja! Jag heter Isabelle och är snart 15 år, under den här veckan har jag bott med Sigrid, Thea, Antonia och Maja i stuga 8. Jag fick först Fanta och testade sen Yoggi, med passade inte med dem och då fick jag Calle, Calle har varit underbar under veckan även fast han har sån attityd, gillade verkligen honom. Detta var mitt andra år och uppskattar barbackan lika mycket som förra året, kommer gärna tillbaka nästa år och då är Calle hästen jag vill ha. Tack Elsa och alla andra delaktiga under lägret!

Elva och Jolly

Elva och Jolly

Tjena! Jag heter Elva och är 14 år. Jag var här förra året så i år är andra året. Förra året red jag tramp men i år red jag Jolly, lite skillnad. Jag bodde i stuga 6 med Saga, Norah och Elsa, jag red i samma grupp som Saga och 5 andra från stuga åtta. Vi hade ridläraren Elsa, hon har lärt mig så mycket under veckan. Jolly kan nog vara en av det roligaste hästarna jag ridit. Men lika kul var det inte på barbackan. Jag har blåmärken efter hennes hårda manke, men jag kämpar på. Hopplektionen på tisdagen gick absolut bäst. Jolly lyssnade jättebra. Både jag och Jolly älskar att hoppa. Veckan har gått alldeles för fort och jag är ledsen att den är över!

Antonia och Fanta

Antonia och Fanta

Halloj, jag heter Antonia och är 14 år. Detta är mitt tredje år på Grällsta och jag har ridit Fanta. Jag har bott i stuga 8 med Thea, Sigrid, Maja och Isabelle. Jag har även ridit i samma grupp som dem + Saga och Elva. Under veckan har det gått väldigt mycket upp och ner, ibland har det går helt okej och ibland har det gått jättedåligt. Men då har alltid den bästa ridläraren Elsa varit där och peppat. Elsa är verkligen den bästa ridläraren, hon har alltid dem bästa passen och även om det går dåligt så gör hon att man blir nöjd med det man gjort bra och inte bara fokusera på det som gick dåligt. Jag har verkligen utvecklats under veckan, bla med sitsen, handen och hur jag ska göra det så bekvämt för Fanta som möjligt. Jag är väldigt nöjd med hästen, hon är fin och jag gillar hur fram hon är. Min ridgrupp är en bra ridgrupp, vi alla har kommit varandra väldigt nära och vi har alltid väldigt roligt tillsammans. Veckan på Grällsta har gått väldigt fort och jag är verkligen jätte ledsen över att vi måste åka hem om två dagar.