Siri och Hugo

Hej! Jag heter Siri. Jag är 9 år. Jag var här på Grällsta vecka 26 2020. Det har varit varmt i veckan. Den häst jag rider är Hugo. Han är en ponny, snäll, brun, kelglad. Jag har Louise som ledare, kallas Lollo. Jag älskar henne. Tack så jättemycket för denna vecka!

Sofia och Dublin

Hej jag heter Sofia. Jag är 9 år. Ja har varit här på Grällsta vecka 26 2020. Jag rider Dublin, han är snäll, rolig, seg, söt. Min ledare heter Louise men kallas för Lollo. Jag tycker om henne.

Elev 2020, Vecka 26 – christa_och_exly

Hej! Jag heter Christa. Jag är 9 år och bor i Stockholm. Jag älskar hästar, det är mitt favoritdjur. Jag är född 17e Maj. Jag har en katt, och min mamma har haft 17 katter och 2 hundar. Jag har ridit i 3 år och fick rida Exly på det här lägret som jag är väldigt nöjd med. Exly är ganska seg men ändå ganska bra. Jag älskar Grällsta, det är det bästa lägret jag varit på. Jag älskar att hoppa och galoppera. Jag vill gärna trilla av någon gång för jag har 99 gånger kvar att trilla av. Min kompis Emmy har trillat av Carmen 3 gånger. Jag tycker att Linn och Lollo har varit ganska bra. Hästiga luftkramar/ Christa

Elev 2020, Vecka 26 – emmy_och_carmen(1)

Hej, jag heter Emmy och är 10 år. Jag har varit här på Grällsta vecka 26 2020. Min lägerhäst var Carmen. Jag älskar henne! Hon är pigg, snäll och älskar att gosa! Min lärare är Lollo. Hon är jätte bra!!! I LOVE HORSES!