Elev 2020, Vecka 26 – ID3725

Hej jag heter Elise och jag är 13 år och jag bor i stuga 12 med Elsa, Filippa och Lily. Jag har Rocky och han är jättesnäll men glupsk. Johanna är bästa ledaren. Och Anton är bästa kioskis som köper chips till oss. Hejdå.

Elev 2020, Vecka 26 – ID3723

Hej! Jag heter Nova. Jag är 14 år och på detta läger vecka 26 2020 bodde jag i stuga 6 och red bästa Jolly. En pigg och hoppglad häst som var en stor skillnad mot den lilla hingst jag rider hemma. Ändå var det otroligt kul att lära känna och rida henne. Som ridlärare hade jag Johanna som trots att ramlade över allt lyckades stå hyfsat stilla på ridbanan. Det roligaste på lägret var helt klart barbackahoppningen.

Elev 2020, Vecka 26 – ID3723

Hej mitt namn är Alice. Jag är 14 år gammal och varit på Grällsta en gång tidigare. Denna vecka bodde jag i stuga 5 med en tjej som heter Emma. Hästen jag red hette Edd och är en jättefin och pigg ponny. Det har varit roligt att rida honom och jag red för Johanna. Hon är en jättebra ridlärare. Det roligaste var att hoppa barbacka och rida ut. Johanna måste dock byta smak på sin capri-sun och sluta ramla på allt. Tack och hej!

Elev 2020, Vecka 26 – ID3723

Hej jag heter Filippa och är 08a. Jag bor i stuga 12 med min kompis Elis och Elsa och Lily. Det är var min första gång på Grällsta. Hästen jag har heter Tramp och han är bäst. Tramp är snäll i boxen och på ridbanan. Tramp tycker att det kittlas om man rör hans man. Tramp är bra på allt. Jag hade Johanna som ridlärare och hon är jätte snäll. Men Johanna är så himla klumpig! Det roligaste har nog varit att hoppa barbacka.

Elev 2020, Vecka 26 – ID3724

Hej! Jag heter Emma och jag har haft Donn. Jag flög av på provridnigen! Och har haft Johanna som ridlärare! Hon är bäst! Och mina favoritkioskisar är : Anton, Jossan, Maja, Linn och Sarah. Och det var jätte roligt att bada i poolen! Jag sov i stuga 5 med Alice! Johanna och Anton är bäst!!

Elev 2020, Vecka 26 – ID3724

Hej! Jag heter Elsa och är 12 år. Jag bor i stuga 12 med Lily, Filippa och Elise. Jag rider finaste Iza. Hon är bäst! Hon tycker om att hoppa. Det var så mysigt att galoppera i skogen. Johanna är bästa ledaren. Hon är lite klumpig och går runt med sin caprisun. Kommer inte på något mer att skriva. Tack och hej levepastej.

Elev 2020, Vecka 26 – ID3724

Hej jag heter Michaela och har haft Polon. Polon är bästa barbackahästen. Jag bor med Nova i stuga 6. Vi har Johanna som ridlärare och hon är bäst. Det roligaste är att bada i sandtaget.