Elev 2020, Vecka 25 – ID3707

Hej! Jag heter Tove och jag är tio år. Jag bor i stuga fyra tillsammans med Ella, Josefin och Emma. Jag hade Rocky som häst. Det är jag har tyckt varit roligast hittills är att rida barbacka och hoppa. Jag ser fram emot spökvällen och jag bada med hästarna.

Elev 2020, Vecka 25 – ID3707

hej! Jag heter Thea och är tolv år. Jag är här på Grällsta vecka 25 för första gången. Jag bor i stugan 3Tillsammans med min kompis Ebba. Jag bor i Falun när jag inte är någon annanstans! på lägret hade jag Goliat. Goliat Är snäll söt lite seg och rolig. Roligast hittills har varit hoppningen, då blev Goliath lite taggad. Jag ser fram emot att hoppa och köra gymkhana.

Elev 2020, Vecka 25 – ID3707

hej! Jag heter Ella och är tio år. Jag var på Grällsta vecka 25 2020. Jag Josefin Emma och Tove, vi bodde i stuga fyra. Jag hade hästen loka! Hon är världens bästa häst! Det som jag tyckte mest om är Vi hoppade 17 juni. Vi hoppade som högst typ 45 cm! Det var superkul! Jag ser också fram emot när vi ska bada med hästarna och spökkvällen!

Elev 2020, Vecka 25 – ID3708

tjenare, det är Emma här. Jag var här på Grällsta för andra gången vecka 25 och hade Petter. Han är världens bästa, bara lite bocki, jag kallar honom Pepsi eller pepparrot. Jag bodde i stuga fyra tillsammans med Ella, Josefin och Tove. Det som var roligast var nog barbacka och hoppning. Men jag ser även fram emot att bada med ponnysarna.

Elev 2020, Vecka 25 – ID3708

Tjabba! Jag är Josefin! Jag kommer från Stockholm och är tio år. Jag bodde i stuga fyra med Ella, Emma och Tove. Vi var där vecka 25 Och hade Iza! Hon är bäst! Hon kan vara lite envis men när hon sköter sig är hon underbar! Det jag tyckt varit roligast är barbacka sova mysa med Isa och hoppa. Jag ser fram emot är att hoppa mer och att bada med hästarna!

Elev 2020, Vecka 25 – ID3708

Hej! Jag heter Ebbah och är tolv år. Jag bor i stuga fyra tillsammans med min kompis Thea. Vecka 25 var jag på Grällsta, och det var första gången för mig. Jag hade Sina och hon var världens gulligaste, piggaste och finaste. Det roligaste har varit att bara mysa med henne och hoppa. Även att skaffa nya vänner. Jag ser fram emot spökkvällen och Talangjakten.