Elev 2020, Vecka 25 – IMG_8559

Hej! Mitt namn är Tilda och jag har varit här på Grällsta vecka 25 år 2020. I år var första gången här.
jag är 04 vilket är 15 år. Jag har gått på det allmänna lägret och vi har gjort massa kul. Jag har haft Yogi. Yoggi har varit jättesnäll men beteer sig lite som ett föl när han blir rädd för allt. Jag är nöjd med Yogi även om han blev väldigt glad och kan boka i galoppen. Jag har bott med Junia och Hanna som jag känt sedan innan. Tack för detta Grällsta!

Elev 2020, Vecka 25 – IMG_8562

hej! Jag heter Elisa och har varit här på Grällsta vecka 25. Under veckan har jag bott tillsammans med vida och i min i stuga sex och ridit på Listek. Listek är en kärleksfull och rolig det har varit jättekul men även lite tröttsamt att rida honom då han ibland stannar mitt under ridpasset och man tvingas använda både skänkel och spö när man däremot fått igång honom är han underbar att rida. Under den här veckan har vi gjort en massa roliga saker. Jag tyckte att hoppningen gick som bäst tack så jättemycket Grällsta för det här året!

Elev 2020, Vecka 25 – IMG_8571(1)

hej! Jag heter Aimée och är 14 år gammal. Jag hade med min medryttare hästvild hit till Grällsta vi har haft det jättekul här på vårt första år på gården, och vi kommer förmodligen tillbaka nästa år. Vilda har varit enormt pigg trots den rejäla värmen som är, speciellt när vi hoppats men det är förmodligen för att han älskade. Jag bodde i stuga sex med Eliisa och Vida. Sista riktiga ” dagen badade vi med hästarna i Sam-taget, Edd rullade sig hela tiden i vattnet och keso och vild plaskade. Jag har haft Lollo som ledare och hon har varit riktigt bra, det har varit en lärorik och härlig vecka. Hoppas vi ses nästa år igen Grällsta. Kram Aimée

Elev 2020, Vecka 25 – IMG_8572(1)

Hej! Jag heter Vida och är 12 år gammal. Jag har varit på grällsta vecka 25 2020. Jag har varit på grällsta cirka 8 gånger innan. Denhär veckan har jag ridit Emil. Han har varit jätte bra. Han är lite seg men han är jätte snäll när man hanterar honom i boxen. Det roligaste hittills har varit att hoppa. Emil var lite seg men det var ändå väldigt roligt. Jag har haft Louise som ridlärare, och hon har varit jätte bra. Jag har bott i stuga 6 med Eliisa och Aimée. Vi har haft det jätte bra där utom när det kom in massa myror. Tack för denhär veckan och hoppas vi ses nästa sommar!

Elev 2020, Vecka 25 – IMG_8581

Tjenare! Mitt namn är Junia och jag har varit här på grällsta veck 25 2020 för första gången. Jag är 06a alltså 13 år gammal snart 14. Denna vecka har jag gått på de allmänna lägret och haft ponnyn Edd. Edd är en jätte snäll och rolig ponny att rida men kan vara lite busig ibland. Under denna vecka har jag även delat rum med Hannah och Tilda som jag känner sen innan. Grällsta var ett riktigt bra läger så jag hoppas att jag kommer tillbaka nästa år. Men nästa år tror jag att jag ska gå på träningslägret. Jag hade Louise som ledare och hon vad jätte duktigt på sitt jobb. Tack för detta år på grällsta!

Elev 2020, Vecka 25 – IMG_8583

Hejsan! Jag heter Hannah och jag har varit här vecka 25. Jag har ridit Markus och jag är väldigt nöjd. Markus är en väldig generös häst som är full med kärlek. Markus är väldigt snäll i hanteringen och på banan. Det är min första gång på grällsta och jag hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år. Nu har jag gått på det allmänna ridlägret men nästa gång tror jag att jag kommer att gå på träningsridlägret. Jag har haft Louise som ridlärare och hon är verkligen super duktig på hennes jobb. Tack för detta år Grällsta!