Siri och Jantar

Siri och Jantar

Hejsan svejsan! Jag heter Siri och är nästan 13 år. Jag hade den BÄSTA hästen på lägret Jante!! Jante är pigg och supersnäll. Jag har trillat av en gång i leran. Jag bodde i stuga 13 med Ebba, Laura och Nelly. Våran ridlärare heter Felle och hon är BÄST!

Oliwia och Polon

Oliwia och Polon

Hej! Jag heter Oliwia och jag är 10,5 år. Jag red Polon som är världens sötaste C-ponny. Jag bor i stuga 10 och har Felle som ledare. Hon är jättebra! det här är den bästa veckan i mitt liv!

Nelly och Filip

Nelly och Filip

Tjena! Jag heter Nelly och jag är 13 år. Det är första gången här och det har varit jättekul. Jag bodde med Laura, Siri och Ebba i stuga 13. Jag gick på hoppläger och jag hade Felle som ridlärare och hennes röst kan vara bland de bästa jag hört. Jag fick en häst som heter Filip. Han är jättesöt och rolig att rida, jag ramlade av 3 gånger den här veckan. Det var inte så kul när jag ramlade i leran men det är som det är. Det har varit jättemysigt och kul denna vecka!

Michelle och Farsa

Michelle och Farsa

Hej hej! Jag heter Michelle och har är 13 år. Detta är mitt fjärde år på grällsta och jag har bott i stuga 12. 3 år tidigare har jag haft drömponnyn Listel, i åt var det dags att gå över till lite större även fast det var hjärtekrossande. Jag fick otroligt fina farsa som vart superduktig i hoppningen. Som ledare fick jag Felle i år igen, världens mest genuina och stöttande person jag mött <3 kommer sakna henne i mängder och självklart dem andra med! Super nöjd med denne vecka men det har gått alldeles för fort! Vi ses redan i vinter och nästa sommar såklart!!

Linnea och Kania

Linnea och Kania

Hej! Jag heter Linnea och är 13 år gammal (06). Detta är mitt 4e år på grällsta, detta år var jag här v.25 på hoppläger och hade bästa Felle som ledare<3 Red på Kania denna vecka ich det har gått superbra! Det bästa under veckan har varit Felles fantastiska podcaströst. Ses nästa år, ly Felle och Kania<33

Laura och Elana

Laura och Elana

Hej! Jag heter Laura och är 13 år. Jag red Elana den här veckan. Hon är jättesnäll och pigg. Jag har ramlar av en gång men det gick bra. Jag hade bästa Felle som ridlärare. Jag har bott i stuga 13 med Nelly, Ebba och Siri. Det har varit en jättebra och rolig vecka!

Ebba och Jackie

Ebba och Jackie

Tjena! Jag heter Ebba (som hälften av lägret heter). Jag har haft världens bästa häst, Jackie. Hittills (fredag förmiddag) har jag trillat av 5 gånger men det lär helt klart bli mer. Det jag kommer sakna mest är självklart Jackie men även Felles sköna röst. Tänk att gå på spa med henne! Roligast hittills var barbackahoppningen (3 avramlingar). PS Har Felle och är 13 år gammal.

Ebba och Boxer

Ebba och Boxer

Hej! Jag heter Ebba och är 13 år. Jag har bott i stuga 13 med Laura, Siri och Nelly. Jag har varit på hoppläger och haft bästa Felle som ridlärare. Jag fick en häst som heter Boxer, han är väldigt snabb och känslig men superrolig att rida! Detta har varit världens bästa vecka, hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år!

Ebba och Calle

Ebba och Calle

Hej hej! Mitt namn är Ebba och är 14 år. Jag bor i stuga 20 tillsammans med min kompis som också heter Ebba. Jag rider på Calle, han är världens snällaste i h sötaste ( förutom när man spänner sadelgjorden). Han är också den duktigaste hopphästen jag ridit på. Det finns många bra saker som har hänt på detta läger, jag har träffat Calle, men en annan grej som jag kommer Sakna så mycket är alla nya kompisar som jag lärt känna. jag kommer sakna alla så mycket men mest kommer jag förstås sakna Felle och hennes ”ljudboksröst”. PS glöm inte bort grällstapodden:)