Nellie och Boxer

Nellie och Boxer

Hallå! Mitt namn är Nellie och jag är 13 år. Jag kommer från Uppsala och jag varit på Grällsta 3 år tidigare. Då hade jag Palle, Iza och Rocky, men detta år har jag boxer (Bosse). Han är snäll och väldigt framåt i ridningen vilket jag tycker är kul. Det jag kommer ta med mig från detta läger är att man alltid ska ha kontakt på yttertygeln vilket jag tyckte var jättebra att jag lärde mig. Även många fina kompisar och minnen som blir svåra att glömma. Tack för detta fantastiska läger och tack hanna för den bästa undervisningen! /kram Nellie

Mira och Cailin

Mira och Cailin

Hej! Jag heter Mira och är 16 år. Detta är mitt femte år på Grällsta. Jag är här vecka 24 och har Cailin som är väldigt rolig. Tidigare år har jag haft Bass, Edd och Farsa. Jag bor i stuga 4 och har haft Hanna som ledare. Hejdå!

Estella och Holly

Estella och Holly

Hej! Jag heter Estella och är 14 år. Det här är mitt första år på Grällsta. Jag har Holly och hon är väldigt trevlig. Detta har varit jättekul! Jag bor i stuga 4 och har väldigt trevliga kompisar! Hejdå!

Emma och Polon

Emma och Polon

Hallå! Jag heter Emma och min häst är polon. Jag har varit på grällsta 2 gånger förut och då hade jag Hugo, goliat och nu polon. Han är jättebra! Jag är 11 år och jag kommer från Huddinge i Stockholm och jag och mina kompisar bor i stuga 2. Det här är deras första år. Polon är bäst och rolig att rida!<3

Anna och Goliat

Anna och Goliat

Hej! Jag heter Anna och är 10 år. Det här är mitt första år på grällsta. Jag har goliat som häst. Jag är här med mina kompisar Emma och Alva. Vi bor i stuga 2. Jag kommer från Kungsängen i Stockholm. Hejdå!

Alva och Emil

Alva och Emil

Hej! Mitt namn är Alva och jag är 10 år. Det här är första gången jag är här. Först fick jag exly men han var för skumpig och ville aldrig sakta av. Jag fick Emil istället. Jag är här med två kompisar, Emma och Anna! Jag kommer från Huddinge i Stockholm. Hejdå!