Tyra och Fokus

Tyra och Fokus

Hej hej jag heter Tyra och är 12 år. Jag har Fokus på hopplägret. Jag bor i stuga 8 med Alicia, Alexandra, Beata, Vilma och Agnes. Änsålänge har jag ramlat av 3 gånger. Det har varit skitroligt även om det har regnat mycket. Kommer hit nästa sommar också <3 Puss! OBS! Nora är inte slemmig

Tora och Calle

Tora och Calle

Hej, jag heter Tora och är 15 år. Jag bodde i stuga 14. Med mig i stuga 14 bodde Julia, Alma och Emelie. Jag red för Nora och i träningshoppgruppen. Detta var mitt första år på Grällsta. Jag hade Calle. Calle har under denna veckan betett sig bra och var väldigt trevlig och behaglig under både ridningen och hanteringen. Jag har under lägret träffat många nya människor och haft det roligt samt lärt mig nya saker.

Selma och Tom

Selma och Tom

Hej! Jag heter Selma och har Tom vecka 32 här på Grällsta. Min ledare heter Nora och jag bor i stuga 2 med Felicia, Ebba och Livia. Det roligaste har varit alla pass på stora hoppbanan, Tom (såklart) och all gemenskap. Än så länge har jag ramlat av 2 gånger men det kanske blir fler. Och en sista grej, Nora är inte så slemmig som man kan tro!

Livia och Hazena

Livia och Hazena

Jag heter Livia & gick träningshopp med Nora som ledare. Jag bodde med Ebba L, Felicia & Selma. Jag kände Ebba sen tidigare, Selma går på samma stall som oss och Felicia blev jag bra kompis med snabbt. Jag fick Hazena vilket jag är supernöjd med. Hon är väldigt pigg och rolig att rida. Jag tyckte att det roligaste under veckan var att hoppa på stora hoppbanan. Jag är förresten 12 år och har ridit i 6 år. Jag är väldigt nöjd med mina rumskompisar, min ridlärare, min häst och hela veckan.

Julia och Viva

Julia och Viva

Hej jag heter Julia och jag var här vecka 32 och har gått träningshopp. Jag har haft Viva och jag tycker att hon har varit jättebra. Det roligaste under veckan har varit alla pass på stora hoppbanan eftersom Viva blir pigg då och det är ju alltid kul. Det var fjärde året jag var här och jag har bott i stuga 14. Jag är 14 år och har ridit i 10 år. Jag tycker att det har varit en väldigt rolig vecka och Nora har varit superbra.

Felicia och Balou

Felicia och Balou

Jag heter Felicia och är 15 år. Under denna vecka har jag haft min egen häst Balou och Nora som ledare. Jag har gått träningshopp. Det roligaste på veckan var Noras kärlekstips. Jag har ridit i ungefär 10 år om man tänker ridmässigt så var barbackan roligast. Jag bodde med Ebba L, Livia och Selma. Kommer sakna GRC jättemycket! (även om det bara är ett år till nästa)

Ebba och Sina

Ebba och Sina

Hej jag heter Ebba och är 12 år. Jag red Sina och gick på träningshoppläger. Jag bodde i stuga 2 med Livia, Selma och Felicia. Jag har träffat massa härliga människor här och det har varit jätteroligt! Det roligaste tyckte jag var att hoppa på den stora hoppbanan och rida till sandtaget.

Alicia och Edd

Alicia och Edd

Hej jag heter Alicia, och jag är 12 år. Jag bor i stuga 8 med Alexandra, Tyra, Klara, Beata, Vilma och Agnes. Det här är det första året jag är här och jag fick Eddy boy. Jag är med i Noras träningshoppgrupp och vi kallas Noras Slemmiga Hoppsniglar. Det roligaste den här veckan var när jag fick träffa underbara människor, när vi red till sandtaget och när jag slog mitt hopprekord! Hoppas jag får Eddy boy nästa år också! PS. Edd är bäst!

Alexandra och Yoggi

Alexandra och Yoggi

Tja! Jag heter Alexandra och är 12 snart 13 år. Jag har varit på träningshoppläger och har haft världens bästa Yoggi. Det här är tredje året jag är här och hade Yoggi förra året också 🙂 Tyvärr blev han halt när det var två dagar kvar så fick byta till Aramis. Det har i alla fall vart en fantastisk vecka och hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år! 🙂 (Bodde i stuga 8 med Alicia, Tyra, Vilma, Beata, Agnes och Klara)