Vida och Mamma Mia

Vida och Mamma Mia

Hej! Jag heter Vida och är 11 år gammal. Den här sommaren har jag gått på familjeläger. Jag har ridit Mamma Mia och hon har varit jättebra! Som ledare har jag haft Jossan och Klara, och de har varit jättesnälla:). Allt den hör veckan har varit roligt, men det roligaste var att rida barbacka. Hejdå!

Viggolina och Mormor

Viggolina och Mormor

Hej! Jag heter Viggolina och jag är 10 år gammal. Det här ridlägret är det bästa ridlägret som jag varit med om! Mina ledare heter Jossan och Klara. Min häst heter Mormor och hon är jättesnäll och hon har vänliga ögon. Och jag har skaffat nya kompisar och de har massor av hundar och 3 valpar, de heter Ronja, Leo och Göran. Hejdå!

Estelle och Carmen

Estelle och Carmen

Hej jag heter Estelle, jag är 7 år gammal. Jag har gått på familjeläger och ridit Carmen. Jag har haft Jossan som ledare. Det roligaste den här veckan har varit att ramla av på barbackan 5 gånger:) jag<3carmen

Emilia och Pepper

Emilia och Pepper

Hej! Jag heter Emilia och jag är 7 år. Jag hade Evita som häst. Mina ridfröknar hette Jossan och Klara. Jag gillar att hoppa! Jag bodde i stuga nr 20. Jag gillade att gå ut med hundvalparna Leo och Ronja. Jag älskar både hästar och hundar! //Emilia

Alma och Pepper

Alma och Pepper

Hej! Jag heter Alma och jag är 10 år. Det här året har jag gått på familjelägret. Jag har ridit Pepper och haft Jossan som ledare. Det roligaste har varit att rida. Jossan och Klara är de bästa ledarna någonsin!!!!!!