Tyra och Edd

Tyra och Edd

Hejsan mitt namn är Tyra och jag är 15 år. Jag hade bästa Ebba som ledare. Jag hade Edd för andra året i rad, han är verkligen bäst. Han går i hagen så att jag har fått tagit in några andra hästar. Vid sandtaget så rullade sig Edd i sanden och jag blev blöt, men jag älskar Edd och tack för denna vecka!

Samuel och Holly

Samuel och Holly

Hej jag heter Samuel och är 14 år (fyller 15). Den här veckan har jag ridit finaste hästen Holly som är 10 år. Holly är en häst som jag inte önskar men inte heller ångrar att jag fick. Jag har hittills haft väldigt kul och älskar ÄLSKAR Grällsta. Tack!

Nathalie och Mona

Nathalie och Mona

Hej jag heter Nathalie och är 16 år. Denna vecka har jag ridit världens bästa Mona. Det roligaste med veckan har varit barbacka.

Mathilda och Jolly

Mathilda och Jolly

Hej! Mitt namn är Mathilda och jag är 14 år. Jag går allmänt och är med i Ebbas slow and furious. Hästen jag har heter Jolly och hon är en stjärna<3 Hon är pigg och supersnäll. Hon är dock inte superskönt att rida barbacka på men det gör inget för jag älskar henne ändå. Det är jätteroligt här på Grällsta och jag har skaffat så många nya vänner. Hoppas vi ses igen! Hejdå!:)

Linn och Markus

Linn och Markus

Hej jag heter Linn och fyller snart 14 år. Detta är mitt andra år på Grällsta. Jag red Markus (som förra året). Markus är bäst. Jag har haft världens bästa vecka! Markus är en väldigt härlig häst, seg och lite tjurig men väldigt söt. Tack för denna underbara vecka! Ses nästa år!

Lea och Jackie

Lea och Jackie

Hej jag heter Lea och jag har ridit Jackie denna vecka. Idag hade vi markarbete och det gick förvånansvärt bra. Jackie är väldigt pigg och kan vara en utmaning men vi har ändå förbättrats tillsammans. Det roligaste på veckan var typ när Iffy ramla av, Tyras skratt och när det var tyst i stugan:)

Jennie och Krokodyl

Jennie och Krokodyl

Hejs Svejs jag heter Jennie och jag är 14 år gammal. Detta är mitt andra år på Grällsta och jag kan gärna tänka mig att komma tillbaka nästa år. Denna vecka så blev jag tilldelad ponnyn Neffe men bytte till Krokodyl, en liten seg och busig ponny. Nu fick jag lite hjärnsläpp, hejdå.

Infinity och Rocky

Infinity och Rocky

Hola Amigos, mitt namn är Infinity och jag är 14 år gammal. Jag har ridit världens bästa Rocky denna vecka. Jag har haft en jättebra vecka här på GRC. Detta är mitt 6/7 år på Grällsta och jag har haft Ebba som ledare. Jag älskar GRC! Ses nästa år! Hejdå!

Felicia och Yoggi

Felicia och Yoggi

Hejsan Svejsan! Jag är Felicia och rider Yoggi, jag blir 16 år i höst. Det bäst med den här veckan var nog när vi var borta vid sandtaget och bada, jag bada med Keso med red Yoggi dit och tillbaka. Ebba har varit med ledare och är jättebra! 😀

Ester och Elana

Ester och Elana

Hejsan svejsan, mitt namn är Ester men vissa kallar mig Efter för att ibland kan jag vara lite efter. Jag rider en stor häst vid namn Elana och hon är ganska het och envis men annars älskar jag henne av nästan hela mitt hjärta. Hon är ganska spetsig när man rider barbacka på henne, men inte lika spetsig som Markus. Jag är 13 år och fyller 14 i Oktober och Ebba är bästa ridläraren (inget fjäsk). Hoppas jag kommer tillbaka:) Bye! :):):):)

Alice och Polon

Alice och Polon

Hej! Jag heter Alice och är 13 år, jag går allmänt och rider Polon. Han är jättefin men är väldigt rädd om sina öron. Jag har Ebba som ridlärare och hon är jätteduktig. Hoppas vi ses nästa år! Hejdå!:)