Wilma och Escola

Wilma och Escola

Hej! Jag heter Wilma och är 16 år. När jag kom hit var jag osäker på vilken häst jag ville ha men jag önskade Escola eller som jag nu kallar henne, Peskola och Ekola. Hon (Escola) är och har varit underbar denna vecka. Jag trodde inte att jag skulle klicka med en häst här med det har jag gjort med Peskola. Jag komme förmodligen tillbaka nästa år med Olivia. Hejdå

Stella och Ludde

Stella och Ludde

Hej! Jag heter Stella och är 13 år. Jag har en egen ponny som heter Ludde. Jag har Johanna som ridlärare och hon är en bra tränare. Ett roligt minne från veckan är människohoppningen då jag tyckte det var kul. Hela veckan har varit rolig och bra. Jag går på allmänt. Ludde har varit ganska snäll denna vecka. Men lite seg och lite jobbig i hanteringen.

Elin och Yoggi

Elin och Yoggi

Hej! Jag heter Elin och är 19 år. Denna vecka har jag haft Yoggi. Han har varit super! I början trodde jag att detta skulle bli världens sämsta vecka då jag fick honom, men har blivit förälskad av denna häst. Jag har delat stuga 9 med mina bästa vänner Olivia och Wilma. Jag hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år igen. Johanna har varit en superbra ledare och kunde inte önskat en bättre ledare att dela denna vecka med. Puss!

Alicia och Emil

Alicia och Emil

Halloj! Jag heter Alicia och är 13 år. Till en början fick jag Dublin som jag hade året innan men det kändes inte bra så jag fick testa Emil, det kändes bra. Han är väldigt seg i början men om man driver på så får man igång han pigga sida. Ett roligt minne var när vi badade med hästarna och jag simmade med Aramis, men nu blir det för långt så hejdå!

Agnes och Fille

Agnes och Fille

Hej! Jag heter Agnes och jag är 12 år. Jag har med mig min egna ponny Fille. Hela veckan har han varit helt fantastisk. Vi har varit och badat och jag hade ingen aning om att han skulle tycka så mycket om att bada som han faktiskt gjorde. Johanna har vart en superbra ledare och ridlärare. Helt fantastisk vecka!