Zoe och Lenka

Zoe och Lenka

Hi sisters! Jag heter Zoe och är 16 år (02). Det här var min första gång på grällsta och jag red Lenka. Lenka är en supersöt och duktig ponny som jag klickat med. Jag bodde i stuga 8 med Amanda, Ava, Johanna, Märta och Sigrid. Den här veckan har varit jättekul och jag skulle lätt uppleva veckan igen. Det bästa med lägret var Lenka och att bada med hästarna.

Sigrid och Focus

Sigrid och Focus

Hej, jag heter Sigrid och är 12 (snart 13) år. Den här veckan har jag ridit Focus och det har varit kul. Jag var här vecka 29 och var på hopplägret. Det har varit roligt. Jag har bott i storstugan med andra från gruppen. Det roligaste var att hoppa och bada med hästarna. Det här var mitt första år på grällsta och jag kommer komma tillbaka nästa år!

Rebecka och Gazela

Rebecka och Gazela

Tjena! Jag heter Rebecka Scott och är 14 år (2005). Förra veckan red jag Yoggi men den här veckan har jag Gazela. Hon är lite sur i boxen men magisk på banan, även fast hon är väääääldigt pigg<3. PS. Hanna är en så bra ridlärare:).

Petronella och Donn

Petronella och Donn

Hejhej! Jag heter Petronella och är 14 år (2005). Jag går på hopplägret och fick testa Donn. Han är verkligen en supersöt liten ponny som är rolig att hoppa. Det roligaste var att hoppa banor och att bada med hästarna. Donn är verkligen den bästa lilla ponnyn som finns!

Märta och Hazena

Märta och Hazena

Hej, jag heter Märta och är 11 år och det här är min andra gång på grällsta. Jag har Hazena och hon är supersnäll. Jag bor i stuga 8 åt höger tillsammans med Sigrid och Johanna, och till vänster bor Amanda, Ava och Zoe. Det bästa med ridlägret var att hoppa bana och bada med hästarna!

Lithea och Polon

Lithea och Polon

Hej! Jag heter Lithea och fyller 14 i år. Det här är andra veckan jag är här och jag har Polon! Jag går på hoppläger denna veckan och har Hanna som ridlärare<3. Polon har varit lite seg på banan men extremt snäll i boxen. Och jag älskar att han taggar till innan hindret! Jag tror att det var allt för mig! Hejdååååå<3...PS. Jag har haft två fantastiska veckor här på sköna gröna Grällsta<3.

Julia och Morris

Julia och Morris

Hejsan svejsan! Mitt namn är Julia och jag går hopplägret.. hästen jag fått heter Morris och han är supersnäll. Det roligaste var att hoppa banor och att bada med hästarna. Morris som häst är lite sur i spiltan men han gör aldrig någonting dumt. Jag har haft Hanna som ridlärare och hon är superbra!<3 tack för mig och Morris, ha det bra!<3

Johanna och Kania

Johanna och Kania

Hej, jag heter Johanna och är 15 år. Jag fick testa flera hästar men till slut fick jag Kania. Hon är blind på ena ögat men hon är supergullig ändå. Hon är lite långsam men i hoppningen får hon fart. I början regnade det väldigt mycket men det har varit kul ändå!

Ava och Edd

Ava och Edd

Hejhej! Jag heter Ava och fyller 14 i år. Den här veckan har jag haft Edd (bästa ponnyn). Jag har varit på Grällsta 2 år tidigare och då hade jag Listek och Edd. Jag har haft Hanna under veckan och hon är bäst, vi har gjort massa roliga saker. Edd är väldigt pigg och känslig för skänkeln, även spörädd, men superfin i både dressyr och hoppning. Det roligaste under veckan var att bada med hästarna.

Anja och Filip

Anja och Filip

Hej jag heter Anja och är 15 år. Detta är tredje gången jag är på grällsta. Denna vecka har jag haft Filip som är världens snällaste häst. Jag har bott i stuga 6 med Julia, Petronella och Lova. Detta var mitt första hoppläger och det har varit jättekul. Det roligaste var att hoppa och att rida till sandtaget.

Amanda och Oda

Amanda och Oda

Hej! Jag heter Amanda och är 15 år (04). Under veckan har jag ridit Oda (världens bästa ponny (efter Pilates då)) och ridit för Hanna. Hon är bäst<3. Jag har bott i storstugan (stuga 8) med Zoe, Ava, Märta, Sigrid och Johanna. Jag var på Grällsta förra sommaren också, fast då gick jag allmänt och hade Emil. Vi har gjort en massa roligt under veckan men det bästa var nog sandtaget, all hoppning och såklart alla mysiga kvällar och ritter till hagen. Jag <3 Oda.