Maja och Tramp

Maja och Tramp

Hej! Jag heter Maja och är 13 år. Jag bor i Borlänge och rider på borlänge ridklubb. Stugan 13 bor jag i tillsammans med Elsa, Jenna och Klara. Hästen jag rider heter Tramp. Han är bra i dressyren och snäll spiltan. Men han var inte rolig att hoppa med så jag red Polon. Det roligaste var att hoppa med Polon och rida ut med Tramp. Ledarna jag har heter Ebba och Amanda och dom är jättebra. Det är också roligt att rida från och till hagen

Lova och Bigota

Lova och Bigota

Hej mitt namn är Lova och jag är 13 år. Jag bor i stuga 6 med Julia, Anja och Peteronella. Jag började rida Oda, sedan fick jag prova Farsa, som inte riktigt var min typ. Sedan kom Biggan som jag blev jättenöjd med. Det roligaste med veckan var traktorn! Jag längtar efter att vi ska bada med hästarna, trots Biggans skräck för vatten. Jag bor i Stockholm. #lingongrovaforever

Klara och Loka

Klara och Loka

Mitt namn är Klara Magnusson. Min stuga är 12 och rumskompisar är Jenna, Maja och Elsa. Hästen jag har (som jag inte har bytt någongång) är Loka. Loka är en vildhäst, fast hon är kul att ta hand om. Veckan har varit bra.

Hanna och Rocky

Hanna och Rocky

Hej! Jag heter Hanna, jag bor i stuga 13 med Amanda P, Amanda S och Amelie. Jag har haft hästen Rocky. Han är lite jobbig när man ska rida fram och tillbaka till hagen för han vill bara äta hela tiden. Men han är helt underbar när man rider på banan. Det roligaste har varit att rida ut i skogen eller att hoppa. Jag bor i Stockholm och rider på Enskede ridskola. Mina ledare har varit Ebba och Amanda och jag tycker att dom är jättebra!

Elsa och Hugo

Elsa och Hugo

Hej! Jag heter Elsa. Jag, Maja, Jenna och Klara bor i stuga 12. Jag rider Hugo och han är väldigt snäll. Maten är god och det roligaste med veckan var att hoppa. Jag bor i Stockholm och går på ridskola i Tyresö.

Elev 2019, Vecka 29 – ID3631

Hej! Jag heter Jenna och jag bor i stuga 12 med Elsa, Maja och Klara. Jag rider hästen Krokodyl/Kroko och han är jättesnäll och lite trög men jag brukar få igång honom. Det roligaste har varit att galoppera och hoppa. Jag bor i Stockholm och när jag var liten red jag på Enskede ridskola. Mina ledare har varit Ebba och Amanda och dom är jättesnälla och jättebra.

Amelie och Sina

Amelie och Sina

Hej! Jag hett Amelie. Jag bor i stuga 13 tillsammans med Amanda P, Amanda S och Hanna. Den första hästen jag fick heter Hippie. Men jag bytte och då fick jag Sina. Sina är snäll men hon gillar inte att gå själv och då kan hon vara lite svår att rida. Mina ledare heter Ebba och Amanda. Det som har varit roligast var när vi hoppade. Jag bor i Stockholm och rider på Enskede ridskola.

Amanda och Pepper

Amanda och Pepper

Hej, jag hett Amanda P. Jag är 14 år och har bott i stuga 13 med Hanna, Amelie och Amanda S. Jag har haft hästen Pepper. Han är bra på alla sätt, men i början så testade han mig hela tiden, lite jobbigt men det blev bättre. Det roligaste var att galoppera i skogen.

Amanda och Goliat

Amanda och Goliat

Hej jag heter Amanda S och är 12 år. Jag bor i stuga 13 med Amelie, Amanda P och Hanna. Jag har bästa Goliat/Stig, han är snäll men lite envis 🙂 Uteritten tycker jag har varit roligast. Jag har Ebba och Amanda som ledare, dom är superbra<3