Victoria och Obi

Victoria och Obi

Hej! Jag heter Victoria och fyller 14 år. Jag har varit på träningsläger i hoppning vecka 28. Jag bodde i stuga 2 med Ida L, Ida K och Isabelle. Jag har varit här med min ponny Obi. Han har varit jätteduktig och det har varit jättekul. Jag har lärt mig mycket och kommer komma tillbaka nästa år igen. Följ mig på insta: victoria_hast

Sara och Hazena

Sara och Hazena

Tjena alla kompisar! Jag heter Sara och är 12 år och var här vecka 28. Jag hade Hazena och hon var väldigt rolig men pigg. Jag bodde i stuga 6 med Felicia, Ella och Elwira. Det var så mysigt. Jag gick träningshopp och det har varit så kul, det gick sådär på barbackan. Vi hade ledaren Hanna. Hanna var jättebra och kommer sakna allt och alla. Maten var fett god, speciellt pizzan! Det här var mitt andra år här på Grällsta och jag kommer tillbaka nästa år! Hejdå kompisar!

Nina och Krokodyl

Nina och Krokodyl

Hejsan! Det här har varit mitt första läger på Grällsta. Jag gick på träningsläger vecka 28 och under den här veckan har vi ridit ut, hoppat, lekt, ridit barbacka och massa mer. Jag fick Kroko vilket blev bra i slutändan men mitt första intryck var inte det bästa. Eftersom han är väldigt liten och jag är van vid storhäst blev det väldigt stor skillnad men det var bara roligt. Jag är väldigt glad att jag hittade Grällsta eftersom att det varit ett lyckat läger!

Linn och Sina

Linn och Sina

Hej! Jag heter Linn och jag fyller 16 i december. Under vecka 28 har jag bott i stuga 4 med Hanna, Nina och Josephine. Under de första dagarna så red jag sina, men sedan så skadade hon bakbenet och jag fick rida Aramis istället. Jag var här förra året också, men jag tror alla i min grupp och jag har klickat detta år. Förresten, Hanna och lina är bäst och kiosken har gjort mig pank:(.

Julia och Filip

Julia och Filip

Halloj! Det här var mitt tredje läget på Grällsta och det har varit det bästa hittills! Jag gick träningslägret vecka 28 och hade Hanna som ledare. Jag hade Filip under denna vecka och han var jätterolig. Det roligaste under veckan har nog varit alla nya kompisar och barbackan. Jag är väldigt nöjd med denna vecka och hoppas på att jag kan åka tillbaka hit igen!

Josephine och Kania

Josephine och Kania

Hej! Detta var mitt första ridläger på Grällsta. Jag gick på träningslägret vecka 28 och hade Hanna som ledare. Vi har hoppat, haft uteritter, ridit barbacka och massor av lekar. Jag bodde i stuga 5 tillsammans med Nina, Linn och Hanna. I början fick jag hästen Farsa som jag sen provred. Efter lektionen var jag lite osäker på om vi skulle fungera tillsammans så jag bytte till Kania. Sedan hade jag Kania under hela lägret. Jag tycker att detta läger var väldigt roligt och jag ser fram emot att åka hit igen!

Isabelle och Viva

Isabelle och Viva

Tjena! Mitt namn är Isabelle och jag är 14 år. Vecka 28 var jag här på träningsläger som jag var på förra året. Jag kom hit med Ida K och vi fick stuga 2 som vi delar med våra nya vänner Victoria och Ida L. Jag fick hästen viva som är ett fux-sto, hon är världens snällaste och bästa men efter någon dag då tappade hon en sko så då fick jag rida Beny några lektioner men sen blev hon skodd. Jag har haft jättekul med min grupp och så har jag lärt mig mycket och längtar tills nästa år här, jag får komma tillbaka! (Ig: 1isaaah)

Ida och Oda

Ida och Oda

Hej! Jag heter Ida L och jag fyllde 14 i söndags 7 juli. Jag var här vecka 28 och jag lärde mig väldigt mycket under denna vecka. I början av veckan hade jag Beny men jag tyckte att han var lite för liten och vi klickade inte så mycket. Sen bytte jag till Oda och jag älskar henne lite för mycket. Jag har ALDRIG klickat så bra med en häst som jag gjort med Oda<3. Jag hade ju då Hanna som tränare och hin lärde mig så sjukt mycket. Jag bodde i stuga 2 med Victoria, Isabelle och Ida K och vi är nu bästa vänner. Jag vill tacka alla myskvällar med kioskisarna, Grällsta, alla hästar och alla fina vänner jag har lärt känna. Och jag kan lova att jag kommer tillbaka<3!

Hilma och Lakrits

Hilma och Lakrits

Hej, jag heter Hilma och har varit här vecka 28. Jag har delat stuga 5 med Julia och jag har ridit lakrits. Jag gick träningshopp och vi har hoppat olika hindertyper och olika linjer. Jag har haft Hanna som ledare och hon är toppen!:) detta har varit det bästa lägret hittills!:)<3

Hanna och Morris

Hanna och Morris

Hej! Jag heter Hanna och jag har precis fyllt 16 år. Jag bodde i stuga 4 med Linn, Nina och Josephine. I veckan har jag haft Morris och det har gått jättebra. Men han är inte nice barbacka…annars har allt varit kul och jag kanske ska hit nästa år igen!

Felicia och Bigota

Felicia och Bigota

Hejsan! Jag heter Felicia och är 13 år. Jag var här vecka 28 och bodde i stuga 6 tillsammans med Sara, Ella och Elwira. Jag har haft Bigota och hon har varit väldigt snäll och pigg. Det roligaste under veckan har varit att rida barbacka och att hoppa olika hindertyper. Vi har haft Hanna som ledare och hon har varit jättebra! Det här var mitt andra år på Grällsta och självklart kommer jag tillbaka nästa år! Kommer sakna allt och alla!

Elwira och Cailin

Elwira och Cailin

Tjo! Jag heter Elwira Hardenborg och är 11 år, jag fyllde år 6 maj<3. Jag har gått träningshopp denna vecka 28! Och har haft världens bästa Cailin på lägret<3 hon har varit världens bästa på detta läger! Cailin har varit väldigt duktig och lite pigg<3 men vi har kämpat som bara tusan! Cailin är ju bara 6 år så det blev några stopp på två olika hindertyper men det tar jag helt och hållet på mig! Men strunt i det, jag har även haft världens bästa ridlärare Hanna och jag har aldrig haft henne förut! Men Hanna är verkligen superduktig, och inte bara det utan även bra på att instruera eller vad det nu heter?! Jag har bott i stuga 6 med Ella, Felicia och Sara som också går i min grupp<3 dem har verkligen varit jättebra kompisar och vi har verkligen hållit ihop och med gruppen<3 jag tycker också att alla ska ta och följa mig på instagram@elwirahardenborg för ett bättre liv! Den här veckan har iaf varit SUPERBRA! Hejdå, ses snart boken! Grällsta är bäst! Elwira Hardenborg<3cailin

Ella och Edd

Ella och Edd

Hej! Jag heter Ella Sörman och är snart 12 år. Jag har varit här vecka 28 på träningsläger. Jag har ridit Edd under veckan och han har varit snäll och rolig att rida. Det roligaste under veckan har varit att hoppa olika hindertyper. Vi har haft Hanna dom ledare och hon har varit jätteduktig och supersnäll! Jag har bott i stuga 6 med Elwira, Felicia och Sara. Det här var mitt andra år på Grällsta och jag kommer självklart tillbaka nästa år igen!

Elev 2019, Vecka 28 – ID3621

Hej! Jag heter Ida Källström och jag är 13 år gammal, fyller år den 24 mars. Vecka 28 var jag här och jag har en ponny som är väldigt hoppig och sprallig och pigg men ändå världens finaste och hon är väldigt kelig och kan göra många tricks. Hon heter Gazela. Det kan vara lite jobbigt att hon blir väldigt stark och hon är rädd för det mesta sakerna så hon har redan fått av mig två gånger. Men hon är som sagt rädd men annars är hon supersnäll. Det var det. Jag och min kompis Isabelle var så taggade på att få komma hit igen. När vi kom hit träffade vi två underbara människor som heter Victoria och Ida och dom är jättesnälla och liknar mig och Isa. Och alla vi bor i stuga 2. Jag har lärt mig en hel del till exempel att hålla benen väldigt tätt in på sadeln för att mina ben kan fladdra lite ibland men det går bra nu men jag har haft det så roligt denna vecka. Man lär känna folk fort och man blir väldigt tajta men hoppas man kan komma tillbaka nästa år.:) följ mig på instagram: official_ida