Tyra och Mamma Mia

Tyra och Mamma Mia

Jag heter Tyra och är 11 år. Jag har ridit mamma Mia. Mina ridlärare är Jossan och Ella. Det roligaste har varit att galoppera. Mamma Mia är en haflinger och är superbäst. Hon är störst av hästarna i barngruppen.

Ulrika och Escola

Ulrika och Escola

Jag heter Ulrika och är 44 år. Jag har ridit Escola denna vecka. En härlig häst! Superrolig vecka med både hopp och galopp!

Malin och Astra

Malin och Astra

Jag heter Malin och är 49 år. Den här veckan har jag varit på familjeläger mer min dotter Hedvig. Jag har ridit på Astra, en härlig häst som försöker att göra som jag vill trots att jag är otydlig. Hanna har lotsat mig rätt och fångat in yttersidan! En härlig vecka! Roligt att ha en sådan härlig hobby gemensamt med sitt barn!

Hedvig och Exly

Hedvig och Exly

Jag heter Hedvig och jag har ridit på Exly. Han är söt! Jag är 8 år.

Ester och Palle

Ester och Palle

Jag heter ester och är 10 år. Jag har ridit Palle/Pakulik. Han är supersnäll och han är enkel att få upp i galopp! Jag har aldrig ridit förut men nu kan jag rida och har galopperat själv! Det roligaste denna vecka var att galoppera och att ta hand om Palle! Tack och hej, leverpastej!

Estelle och Carmen

Estelle och Carmen

Hej! Jag heter Estelle och är 7 år. Denna vecka har jag ridit världens bästa häst Carmen. Det roligaste på denna vecka har varit att hoppa och att galoppera. Jag har ridit för Jossan. Hon har varit väldigt snäll och rolig. Jag har lärt mig mycket denna vecka. Tack och hej leverpastej!

Erik och Mona

Erik och Mona

Jag heter Erik och är 42 år. Denna har jag ridit Mona (20+). Efter mina första ridlektioner i livet är jag trött och nöjd. Clara och Hanna har kämpat med att lära mig allt från att skänkla rätt till att kratsa hovar så nu kanske jag kan hänga på min dotter Tyra i framtiden.

Annie och Mormor

Annie och Mormor

Hej, jag heter Annie och är 7 år. Denna vecka har jag ridit mormor, även kallad för Rosina. Det roligaste på denna vecka har varit att leka med hundarna och att bada. Jag har ridit för Jossan, hon var bra och rolig. Hejdå!!