Tyra och Cyganek

Tyra och Cyganek

Hej, jag heter Tyra och jag är 12 år. Jag hade Sigge och han var lite lurig i hoppningen. Jag bodde i stuga 12 tillsammans med Alva, Ellen och Olivia. Jag har haft Evve som ridlärare.

Saga och Loka

Saga och Loka

Tjena, jag heter Saga och jag är 11 år, jag har haft världens bästa Loka. Hon har varit pigg men ändå lätt att få stopp på och väldigt bra och kul att hoppa. Jag har haft Evve som ledare. Jag har bott i stuga 8 med Lovisa, Alma, Emilia, Amanda, Emma, Julia och Elvira. Tack för världens bästa vecka! <3

Lovisa och Oda

Lovisa och Oda

Hej, jag heter Lovisa och jag är 12 år. Jag har haft Oda. Hon har varit supersnäll. Jag har bott i stuga 8. Jag har haft bästa Evve som ridlärare. Jag har haft superkul den här veckan! Hejdå!!!

Julia och Hazena

Julia och Hazena

Hejsan jag heter Julia och jag är 13 år och älskar hästar. Denna vecka har jag ridit Hazena (Hazze). Hon har varit jättebra. Jag har bott i stuga 8 med Emma, Elvira, Saga, Amanda, Lovisa, Alma och Emilia. Vi har haft Evve som ridlärare och hon har varit jättebra. Det roligaste var när vi hoppade bana. Hejdå!

Emma och Donn

Emma och Donn

Tjing i havrehinken! Jag heter Emma och har ridit bästa Donn. Han har varit lite tramsig men det är bara kul. Jag är 12 år. Jag har haft BÄSTA Evve som ledare. Jag bodde i stuga 8 och delade rum med Saga, Elvira och Julia. Hejdå!!

Emilia och Listek

Emilia och Listek

Tjenixen, jag heter Emilia och jag är 13 år. Min ponny heter Listek och är superbäst <3 Jag bor i stuga 8 med Alma, Amanda, Lovisa, Emma, Elvira, Julia och Saga. Våran tränare heter Evve och är också superbäst! Hejdå 🙂

Elvira och Fokus

Elvira och Fokus

Hello! Jag heter Elvira och jag är 10 år. Denna vecka har jag ridit Fokus. Han har varit jättebra! Han har varit ganska pigg och superbra att hoppa. Jag har bott i stuga 8 med Emma, Saga, Julia, Emilia, Alma, Lovisa och Amanda. Jag har haft bästa Evve som ridlärare. Puss och kram skumbanan.

Amanda och Farsa

Amanda och Farsa

Tjenixen, mitt namn är Amanda och jag är 13 år (fyller 14). Jag har ridit i 5 år och detta är mitt andra år på GRC. Denna vecka har jag ridit två hästar. Vältränade (tjockis) Lakrits och griniga farfar, skämta bara, söta Farsa. Jag har haft Evve som ledare och det har gått väldigt bra. Jag har bott i stuga 8 tillsammans med Julia, Emma, Elvira, Saga, Lovisa, Emilia och Alma. Detta har varit en grym vecka, syns nästa år! 🙂

Alva och Polon

Alva och Polon

Hej jag heter Alva och jag är 11 år. Jag hade Polon och han var lite seg i början men blev pigg sen. Jag bodde i stuga 12 med Tyra, Ellen och Olivia.

Alma och Kania

Alma och Kania

Halloj! Jag heter Alma och jag är 06:a, det här är mitt andra år på GRC! Denna vecka har jag haft Kania, hon är världens snällaste och blir väldigt taggad i hoppningen. Jag har bott i stuga 8, det är en storstuga, jag bodde med Julia, Elvira, Emma, Saga, Emilia, Lovisa och Amanda! Evve är världens bästa ledare och jag har haft superkul den här veckan! Byeeeee! 🙂