Sophie och Tom

Sophie och Tom

Jag heter Sophie och jag hade TOM. Det har varit superkul under hela veckan, men det roligaste var när vi hoppade barbacka och när vi badade vid sandtaget! Jag hade bästa Nora som tränare! Jag bodde i stuga 8!

Olivia och Hazena

Olivia och Hazena

Jag heter Olivia och jag rider Hazena. Jag bor i stuga 9 och har Nora som ridlärare. Jag tycker att det har varit roligt hela veckan men det roligaste var att hoppa barbacka och bada. NORA är bäst 🙂

Matilda och Neffe

Matilda och Neffe

Jag heter Matilda och rider på Neffe. Jag bor i stuga 8 och har Nora som ridlärare. Jag tycker att det har varit roligt att hoppa olika hindertyper och räknade galoppsprång mellan hinder.

Maja och Oda

Maja och Oda

Hej jag heter Maja, jag har Oda som häst. Det roligaste på veckan var när vi badade. Jag bor med Olivia. Vår ledare heter Nora.

Maja och Donn

Maja och Donn

Jag heter Maja & jag rider Donn. Det roligaste denna vecka har varit att hoppa barbacka, att bada med hästarna var också roligt. Vi fick bästa ridläraren 🙂 I <3 Nora

Maja och Exly

Maja och Exly

Hej! Jag heter Maja B och jag rider på Exly. Jag har Nora som ridlärare och bor med 7 andra i stuga 8. Det roligaste denna vecka var att hoppa barbacka och att hoppa olika hindertyper.

Isa och Beny

Isa och Beny

Jag heter Isa och jag rider Beny. Jag bor i stuga 8, och jag har Nora som ridlärare. Jag tycker bada varit det roligaste denna vecka.

Isabella och Loka

Isabella och Loka

Jag heter Isabella & jag har Loka som häst & Nora som ledare. Det roligaste har varit när vi hoppade barbacka för då gick det väldigt snabbt så jag rekommenderar Loka.

Annie och Edd

Annie och Edd

Hej jag heter Annie. Jag bor i stuga 8. Min häst heter Edd, vi hade Nora som lärare hon var bäst. Det roligaste var att hoppa barbacka, det var jättekul. Han var pigg vid hoppning, men annars var han lite seg. EDD!

Annie och Emil

Annie och Emil

Jag heter Annie R och jag rider på Emil och har Nora som ledare. Jag bor i stuga 8. Det roligaste var att hoppa barbacka och att bada.