Siri och Lakrits

Siri och Lakrits

Hellu! Jag heter Siri och är 11 år gammal. Jag hade världens bästa Lakrits! Han är bäst. Jag bor tillsammans med Ebba, Laura och Elwira. I början fick jag Iza men bytte till Lakrits. Jag vill jättegärna komma tillbaka hit sen! Byeeeeeeee

Pixie och Tramp

Pixie och Tramp

Halloj! Jag heter Pixie, jag är 11 år och har haft Tramp. Min favvoponny är Emil <3 Jag har bott i stuga 14 och har bott med mina två systrar. Jag har gått det allmänna ridlägret och om du någonsin ser några trasiga nutellaburkar på marken, DET VAR JAG! Evve <3 Tramp <3 Emil

Nova och Grållen

Nova och Grållen

Hej jag heter Nova Brylle, jag red Grållen men dom två sista dagarna Emil. Jag bodde i stuga 4 och jag hade Eveline som ledare och hon är en jättebra tjej och jag har lärt mig jättemycket här. Jag vill komma tillbaka hit nästa år. Hejdå!

Lillith och Krokodyl

Lillith och Krokodyl

Hej jag heter Lillith och jag är 9 år. Jag har ridit Kroko. Han är världens bästa häst. Jag bor i stuga 14. Det bästa är att hoppa.

Laura och Dublin

Laura och Dublin

Hej jag heter Laura och är 12 år. Jag red Dublin, han är seg och kan vara lite tjurig men han är väldigt mysig. Jag bor i stuga 3 med mina bästa vänner Ebba och Siri och jag bodde också med Elwira. Vår ridgrupp heter Evves Märkliga Musketörer. Evve är bäst. Hon är skitsnäll och rolig. Jag kommer absolut komma tillbaka hit nästa år! Hoppas jag får Evve igen!! Hejdå!

Katya och Pepper

Katya och Pepper

Tjenamors! Jag heter Katya och jag har varit här på ridläger vecka 25. Jag red bästa Pepper och han var super! Han kan vara lite seg men fortfarande bäst! Min grupp, Evves Märkliga Musketörer, hade bästa Evve som ledare. Hon har varit jätteduktig! Jag bodde i stuga 6 med Cindy. Det roligaste har varit att hoppa. Längtar till nästa år. Byeeeeeeeee

Emma och Hugo

Emma och Hugo

Tjenare! Jag heter Emma och är 10 år. Jag var på läger vecka 25. På detta ridläger har jag haft Hugo <3 Han är världens bästa ponny. Detta är mitt första år på Grällsta. Jag var med i Evves Märkliga Musketörer. Evve säger att om vi lovar att vara duktiga på talangjakten så kommer vi få hoppa högt idag! Jag kom hit med inga vänner men nu har jag flera! PS. Grällsta är bäst!

Ebba och Cyganek

Ebba och Cyganek

Hej! Jag heter Ebba och är 12 år gammal. Jag har haft Sigge, han är bäst <3 Han är jättesnäll och gullig men kan bli lite seg. Jag har bott i stuga 3 med Elwira, Laura och Siri. Vår ridgrupp heter Evves Märkliga Musketörer. Jag hoppas att vi vinner talangjakten.

Cindy och Hippi

Cindy och Hippi

Hola amigo!! Jag heter Cindy och jag är 12 år gammal. Det här har varit mitt andra år här på Grällsta och jag gick allmänt här på vecka 25. Jag bodde i stuga 6 med Katya. Jag red Sture och Hippi och det har varit askul för att dom är pigga och är B-ponnys. Sen hade vi ju Evve (Felles syrra) som ledare. Vi var 10 stycken i min grupp och det var nästan bara valackar. Jag har ridit ca 9 år. Jag red Hippi eftersom hon är ifrån där jag bor. Evve är en bra ledare som alltid lyssnar. Evve äger!! Sture och Hippi <3

Björna och Rocky

Björna och Rocky

Morsning korsning! Jag heter Björna och är 11 år gammal. Det här är första gången som jag är här och jag har haft SUPERKUL! När vi provred fick jag sötaste Polon men han hade kliat sig och behövde stå i ett annat stall, då fick jag byta till Rocky och det blev perfekt! Vi hade ledaren Evve som var bäst! Jag bor i stuga 4 med min kompis Nova och med två tjejer till som heter Sophia och Molly. Jag har fått massa nya kompisar och massa nya sorters hästar. Jag kommer sakna alla supermycket men det här är ett minne jag kommer ha för livet! Hejdå och lycka till alla som läser detta!