Wilma & Holly

Wilma & Holly

Hej jag heter Wilma Wennberg och jag är 12 år och jag hade Holly. Hon är en snäll och rolig ponny men kan vara lite busig och envis ibland. Hon är snäll i boxen och är lugn. Hon är inte så bra på att hoppa men jättebra på dressyr. Och jag hade världens bästa ridlärare Felle! Och rolig att rida med!
#Holly

Vanessa & Hippi

Vanessa & Hippi

Hej! Jag heter Vanessa, jag hade Hippi och var här vecka 24. Hippi är ganska pigg, stegrar sig när man ska hoppa upp om ngn håller i. Jag red även Bigota, Hugo och Neffe p.g.a. olika anledningar. Hippi är världens snällaste och skulle aldrig skada någon med mening. Tillbaka till mig, jag är 07:a och i min grupp var Eliisa, Elwira, Livia, Wilma, Amie, Amanda, Tindra och Mira. Jag bodde i stuga 4 och ramlade av 3 ggr.
Tror det var allt, hejdå!

Tindra & Hazena

Tindra & Hazena

Hej jag heter Tindra och är 14 år. Jag har vart på grällsta två gånger innan och denna veckan har jag ridit Hazena som är världens bästa och har bott i stuga 12 med Mira, Amanda och Amie. Tack för bästa veckan! PS jag hade Felle som ledare och hon är bäst.

Mira & Farsa

Mira & Farsa

Hej, jag heter Mira och är 15 år. Jag har haft Farsa denna veckan, hon var rolig. Min ledare va Felle, och jag har bott i stuga 12.

Livia & Lenka

Livia & Lenka

Hellu! Jag heter Livia Neideman och jag är snart 12 år. Det här var mitt första år på grällsta och jag har ridit bästa Lenka. Hon e ganska pigg och lite busig när man rider barbacka. Det roligaste var när vi hoppade bana med 70 cm hinder och när vi badade med hästarna. Hej då! PS Felle är bäst <3

Elwira & Polon

Elwira & Polon

Tjo! Jag heter Elwira Hardenborg och är 11 år jag har fyllt elva år 6 maj 2019. Denna vecka har vart toppen! Jag har haft världens bästa Polon och han är en eksemponny och är svart, han är väldigt snäll och rolig att rida. Han är också en väldigt taggad ponny som tycker om hoppning och ganska tjock han är också ganska snäll när man galopperar utomhus! Han är i alla fall bäst! Jag bodde i stuga 7 med kioskisarna och jag har sovit jättebra i sängen jag sovit i! Och dom som var med i min grupp är Mira, Wilma, Vanessa, Amanda, Livia, Tindra, Amie, Elisa <3 -jag är supernöjd med denna vecka och min grupp, vi har spelat mycket kort och varit väldigt taggade! Och som ridlärare har jag haft världens bästa Felle och hon är en toppen lärare och är SUPER rolig och jag rekommenderar henne! Hoppas ni har en bra dag // Elwira Hardenborg // Polon

Elisa & Gazela

Elisa & Gazela

Hejhej! Jag heter Elisa och red Gazela vecka 14. Gazela är jätterolig att rida, hon är pigg och stark. I spiltan är hon lite sur men man överlever. Hon blir väldigt taggad när man ska hoppa. Jag hamnade i bästa gruppen med Felle som ridlärare. Felle har vart världsbäst och jag har varit taggad! Förresten så bodde jag i stuga 4 med Livia, Wilma och Vanessa.

Amie & Lakrits

Amie & Lakrits

Jag heter Amie, jag fyller 12 år i år. Jag rider Lakrits. Han är lat, han är super söt och snabb i galoppen. De har varit jätte roligt den hära veckan. Och jag kommer sakna Lakrits supermke. Jag sover i stuga 14.

Amanda & Valli

Amanda & Valli

Hej jag heter Amanda och har haft Valli och det har varit roligt. Valli har vart snäll men ibland lite seg. Jag hare Iza i början av veckan.