Ylva & Donn

Ylva & Donn

Jag heter Ylva Söderlind och jag var på grällsta hösten 2018 jag fick hästen Donn. Jag ramlade av Donn på en barbackalektion men det gick bra. Donn är världens bästa häst. Lisa hade jag som ledare hon var världsbäst.

Vera & Emil

Vera & Emil

Hej, jah heter Vera Hesslin och är 11 år gammal, jag har varit här under höstlovet v.44.
Jah har haft finaste Emil, liiite seg men han är världsbäst ändå juu, det är någonting som är så speciellt med denna underbara häst. Att han alltid är så glad och snäll, han vill aldrig någon något illa vilket jag tycker e bra!
Det roligaste med veckan är hoppningen och barbackan då jag ramlade av, ahah. oh det jag inte tyckte var det roligaste var nog när (min) häst tråkade smita ut ur hagen ahah!
Jag har skrivit ganska fint om Emil så tänkte jag göra det om Lisa och Natalia.
De är världens finaste ridlärare tycker jag, det som var kul var när vi berättade spökhistorier och kollade i hemsökta stall. Natalia blev sviiinn rädd och började skrika och springa, så självklart gjorde alla det hahahaha.
Det som jag gillade med Lisa var att hon är så öppen med det mesta och så snäll, och självklart världens bästa ridlärare!!
Tjo da från mig och Emil! (kommer sakna grällstad så mke:( ) men bästa veckan i mitt liiiivvv iaf:))

Ronja & Kalli

Ronja & Kalli

Ronja, 13, vecka 44. Jag har haft fina Kalli(nka)på lägret som är en av de finaste vi har här i världen. Bästa i veckan har varit skillnaden på första ridpasset och sista och hur söt o perfekt hon e. MEN jag har även haft fina Valli på uteritterna eftersom Kalli inte har några skor. Men Valli är jättesnäll och fin (+att Kalli o Valli rimmar, spexigt juuuuu). OCH eftersom jag har skrivit så fint om (min) lilla häst så ska jag även göra det om vår fina ridlärare Lisa, som även är nåt av det finaste vi har här i världen. Va ska man skriva ahah? ja ven, ha dä fint.

Olivia & Tom

Olivia & Tom

Hej jag heter Olivia och jag red finaste Tom! Han var inte min favvo då jag helst hade velat ha en lite piggare häst! Hans galopp var magisk, trav skumpig men bra tempo och skritten var lite långsam (om man inte får upp tempot). Vi hade även världens bästa ledare, Lisa Svanbom , som valde den fulaste bilden hon kunde ta på mig att lägga upp här <3 🙂 Det har varit en skiiit bra vecka med hoppning, barbacka, markarbete och uteritter med galopp i full fart. Jag är även 12 år gammal 2018.

Katya & Pinia

Katya & Pinia

Jag heter Katya och jag gick på grällsta ridcenters höstlovs läger. Jag hade ponnyn Pinia som jag tycker supermycket om. Först var hon lite het i hoppningen, men sedan lugnande hon ner sig och det kändes jättebra! Pinia är bland de bästa hästar jag ridit och jag kommer sakna henne så himla mycket.
Nu när jag sagt så mycket fint om min kära Pinia ska jag också berätta om min ridlärare Lisa, hon är snäll och en superbra ridlärare. Jag tror att alla i min ridgrupp kommer att sakna henne.
Jag hoppas att jag kommer att komma tillbaka till sköna gröna grällsta!