Oliver och Rocky

Oliver och Rocky

Hej jag heter Oliver och är 12 år. Den här veckan har varit bra. Jag har ridit Rocky han är bäst. Nora har också varit riktigt bra. Tyvärr ses vi inte mer i år utan nästa sommarlov 🙁 Hejdå ses nästa sommar!

Nova och Mama-Mia

Nova och Mama-Mia

Hej jag heter Nova, jag är 11 år. Jag har ridit Mama-Mia. Hon är jättebra på att hoppa men hon behöver mycket plats i galoppen. Tiden här på Grällsta har varit bästa veckan i hela mitt liv. Jag kommer absolut komma tillbaka.

Isabelle och Tom

Isabelle och Tom

Tjena! Jag heter Isabelle. Denna vecka red jag Tom, han är jätterolig! Nora har varit en jättebra ledare! Vi har haft det jättebra här och jag vill inte hem. Jag kommer längta så mycket! Hoppas vi ses nästa sommar, hejdå!

Ida och Donn

Ida och Donn

Hej!! Jag heter Ida. Jag har fått en häst som heter Donn och jag trodde att en häst inte kunde heta Donn. Men efter jag såg honom så såg jag att jag aldrig ville byta ponny. Jag tycker det här är det bästa ridlägret jag varit på och jag vill jättegärna komma nästa år också. Det har varit jätteroligt. Ses nästa år Grällsta <3 🙂

Filippa och Exly

Filippa och Exly

Hallå!! Jag heter Filippa. Jag har ridit Exly den här veckan och han har varit jättesnäll. Jag kommer sakna honom mycket och alla ledare! Jag kommer aldrig glömma Grällsta!!! Det är det bästa ridläger någonsin. Hoppas jag kan komma hit igen. Hejdå Grällsta!!!!! <3

Anna och Tramp

Anna och Tramp

Hej jag heter Anna och är 11 år. Jag har ridit världens bästa Tramp! Den här veckan har varit asbra! Nora har varit en jättebra ledare! Kommer åka hit nästa sommar också!!