Ylva och Pinia

Ylva och Pinia

Hej jag heter Ylva och jag rider Pinia och hon är den sötaste hästen som finns! Jag sover i stuga 11 med mina vänner. Jag är yngst i min grupp för att jag är den enda som är 07:a. Noras Prisvinnande Unicorns är grupp 2 vilket också är den bästa gruppen.

Neffe och Wilma

Neffe och Wilma

Hej jag heter Wilma, jag är 12 år och rider Neffe <3 Jag sover i samma stuga som mina bästa vänner. Neffe är jättesnäll och bäst att rida barbacka. Det här har varit en jättekul vecka och jag kommer tillbaka nästa år.

Maja och Goliat

Maja och Goliat

Hej jag heter Maja och jag har varit här 2 gånger innan och i år hade jag Stig/Goliat och i år har varit den roligaste veckan någonsin. Vi har hoppat mycket, haft gymkhana och vi har badat med hästarna. Jag gick på allmänt läger.

Emelie och Krokodyl

Emelie och Krokodyl

Hej. Jag heter Emelie och jag är 06:a. Jag har Krokodyl han är bäst i hela världen. Jag har varit här förut förra året då hade jag Krocko. Jag älskar honom jättemycket. Jag bor i stuga 3.

Alva och Listek

Alva och Listek

Hej jag heter Alva och är 12 år (06:a). Jag bor i stuga 3 tillsammans med mina vänner. Min häst heter Listek och han är den finaste hästen i hela världen. Det roligaste har varit att hoppa men vi har ju inte ridit till sandtaget än. Vår grupp heter Noras Prisvinnande Unicorns.

Alice och Aramos

Alice och Aramos

Hej, jag heter Alice. Jag bor i stuga 10 och är 12 år. I stugan är vi tre stycken. Jag gillar dressyr och rider på Aramis som är jättesnäll, pigg och framåt. Jag går i grupp 2 och vi heter Noras Prisvinnande Unicorns.