Vera och Exly

Vera och Exly

Hej allihopa! Jag heter Vera och jag är 07:a. Den här veckan har jag ridit Exly och haft Nora som ridlärare. Jag kom hit och kände bara Allis men jag har fått 3 nya vänner här. Jag bodde i stuga 9, med Allis, Wilma och Greta men Greta var tvungen att åka hem tyvärr 🙁 Den här veckan har varit superrolig och jag vill verkligen hit nästa år igen! I LOVE GRÄLLSTA och verkligen Exly <3 Exly är bäst <3

Emma och Emil

Emma och Emil

Hejsan alla som läser detta! Jag heter Emma och jag är 11 år, alltså 06:a. Jag har varit här vecka 32. Jag har bott i stuga 11 med mina kompisar Alessia och Ylva dom är jättesnälla! Min häst var Emil och han är VÄRLDENS bästa häst! Han är supersnäll och mysig. Jag har gått i grupp 1 som heter Noras Galopperande Ponnynördar. Det är den absolut bästa gruppen! Detta var min första gång på Grällsta och det har varit superkul! Detta var veckan!

Allis och Polon

Allis och Polon

Hej! Jag heter Allis och är 07:a. Den här veckan har jag ridit bästa Polon och haft bästa Nora som ridlärare! Jag har bott i stuga 9 med Vera, Vilma och Greta (som tyvärr behövde åka hem). Den här veckan har varit fantastisk, det roligaste vi gjort den här veckan var att hoppa! Jag vill verkligen tillbaka hit nästa år!!!