Elev 2018, Vecka 30 – ID3511

Hejsan! Jag heter Kerstin Sundell och jag är 12 år gammal. Jag hade världens bästa häst Donn, innan Edd. Jag gick träningshoppläger, men red med en allmän grupp och hade privatlektion två gånger med min bästis Bella. Jag hade Wilma som ledare och det var superroligt. Jag bodde i stuga med Bella, vi hade nummer 9. Hejdå!

Elev 2018, Vecka 30 – ID3511

Hej! Jag heter Linnea Walberg och jag är 14 år. Det är första gången jag var på Grällsta. Jag hade bästa Sigge. Jag hade Wilma som ledare och jag hade jättekul så länge inte Sigge bråkar. Jag delade stuga med Anna.

Elev 2018, Vecka 30 – ID3511

Hej! Jag heter Klara Mokrycka Alberg och är 13 år gammal. Jag hade hästen Hippi, bästa ponnyn. Detta var första gången jag var på Grällsta och jag delade rum med Emiliah, Julia och Clara. Jag hade Wilma som ledare. Hippi är supersnäll och gullig men väldigt pigg, men det var bara kul. Jag har fått massa nya vänner.

Elev 2018, Vecka 30 – ID3512

Hej! Jag heter Julia och jag är 13 år. På detta läger hade jag Valli. Valli är en liten storhäst och hon är hur snäll som helst. Detta var första gången jag var på Grällsta och jag gick på allmänt ridläger. Det roligaste på lägret var att hoppa barbacka. Det var också väldigt kul att träffa många nya människor. Jag delade stuga med Klara Emiliah och Clara och vi bodde i stuga 6. Jag hade även Wilma som ridlärare och hon är bäst!

Elev 2018, Vecka 30 – ID3512

Hej! Jag heter Anna Sjökvist. Jag är 14 år. Jag hade Tramp och Wilma som lärare! Jag har flugit av en gång. Jag har delat rum med Linnea och jag har fått många nya vänner. Allt har varit kul!

Elev 2018, Vecka 30 – ID3512

Hej, hej! Det är jag som är Isabelle och jag hade Exly <3 Han är en B-ponny och är superduktig på att hoppa men busig. Jag har varit här en gång tidigare då fick jag på allmänt men den här veckan har jag gått på träningshopp. Det har varit väldigt roligt här på Grällsta att hitta nya vänner och träffa allihop. Kerstin delade stuga med mig och vi bodde i stuga 9. Jag kommer att sakna Grällsta och alla! ALlt den här veckan har varit väldigt roligt men framförallt att hoppa 😀 Hejdå!

Elev 2018, Vecka 30 – ID3513

Tjo bre. Jag heter Emiliah, jag gick på Grällsta vecka 30 och jag red för Wilma och jag red Goliat. Veckan här har gått asfort och det har varit skitkul.