Vilma och Lakris

Vilma och Lakris

Hej, jag heter Vilma och är 15 år och detta är mitt första år på Grällsta. Jag har haft Lakrits. Har har varit rolig i ridningen men hade lite svårt att hoppa och gillade inte att bada men han var ändå alltid pigg och glad. Det har varit ett roligt ridläger och har haft jättekul. Jag hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år.

Maja och Gazela

Maja och Gazela

Hej jag heter Maja och jag är 14 år. Det är första gången jag är här på Grällsta och jag tycker att det är ett jättebra och roligt ridläger. Jag rider Gazela och hon är fantastisk. Jag har också fått bra vänner. Alla här är supersnälla. Jag tycker att det är bra att vi har lekar på och mycket gemensamma aktiviteter så att man lär känna alla. Gazela har varit snäll och skött sig super! Hittils har denna vecka vart fantastisk och hoppas att jag kan åka tillbaka hit nästa år.

Linnéa och Beny

Jag heter Linnéa och det är mitt första år här på Grällsta. Jag har haft Beny och han har varit jättesnäll bara lite seg hahaha. Jag tyckte det roligaste var att bada och rida barbacka. Jag har haft Elsa och hon har varit bra och snäll.

Hanna och Ametyst

Hanna och Ametyst

Hejsan jag heter Hanna och är 14 år. Jag har ridit Ametyst den här veckan. Jag har ridit för Elsa som är världens bästa ridlärare och vi har fått göra massa roliga saker. Jag har lärt mig att hoppa bättre för Ametyst är så snäll och lugn så jag har kunnat fokusera mycket på min ridning. Jag kommer förmodligen tillbaka så vi kanske ses då! Ha det bra! PS. Ametyst är bästa hästen!

Felicia och Prinssen

Felicia och Prinssen

Hej jag heter Felicia och jag är 11 år. Jag har med mig min egen häst som heter Prinssen. Han är väldigt framåt och rolig, han gillar hoppning och dressyr. Jag tycker det har varit roligt att hoppa och ha markarbete. Vi har badat med hästarna idag och det gillade Prinssen. Jag har lärt mig supermycket.

Elin och Bigota

Elin och Bigota

Hej, jag heter Elin och är 13 år gammal. Det här är mitt första år på Grällsta. Jag har haft Bigota. Hon var pigg när jag red fast stod alltid och sov i spiltan. Det var roligt att rida till sandtaget. Bigota gick bara ner en gång och rullade sig sen ville hon inte bada mer. Jag hoppas att jag kan komma tillbaka nästa år.

Carolina och Oda

Carolina och Oda

Hej, jag heter Caroline och jag är 15 år. Detta är mitt första år här på Grällsta. Jag har haft Oda som var ”lite” seg. Jag bodde i stuga 2 med Elin, Vilma och Maja. Det har varit ett roligt ridläger. Jag hoppas att jag kan komma tillbaka hit nästa år igen.

Amanda och Emil

Amanda och Emil

Jag heter Amanda, är 14 år och ridit Emil under veckan. Jag har haft världens bästa ridlärare aka Elsa och det roligaste under veckan har nog varit barbacka hoppningen och dressyren. När jag ridit Emil har jag fått lära mig att rida på ett annat sätt än jag är van vid eftersom han är ganska liten för mig och ganska trög innan man väl kommer igång. Jag har i alla fall börjat förstå honom lite bättre och tycker väldigt mycket om honom. Amanda <3 Emil. Det här är mitt första läger på Grällsta och jag kommer säkert komma tillbaka! Ses!