Joline och Dublin

Joline och Dublin

Hej! Jag heter Joline och jag har varit här v.30 och då red jag Dublin. Jag bodde i stuga 5 med Etel och Alma. Vi har hoppat, ridit ut till sandtaget och på uteritter, vi har ridit barbacka och haft dressyr. Det roligaste enligt mig var nog hopplektionerna och jag hoppas att jag kommer tillbaka nästa år eller kanske till och med hyra häst!
Joline<3

Etel och Sina

Etel och Sina

Hej jag heter Etel! Jag är 13 år gammal. Jag har bott i stuga 5 med Alma och Joline. Denna vecka har jag ridit på Sina och hon är jättesnäll. Första passet var lite svårt men det blev bara bättre och bättre. Det roligaste var att hoppa. Sina hoppade jättehögt. Vi hade Ebba som ledare och det var alltid jätteroligt med henne. Jag kommer sakna allt och kommer säkert tillbaka nästa år!

Clara och Pinia

Clara och Pinia

Hej! Jag heter Clara och är 14 år gammal. Jag var här v.30. Jag bodde i stuga 6 tillsammans med Julia, Klara och Emilia. Vi hade Ebba som ledare. Jag red Pinia, hon e supersnäll men lite seg i början. Det har varit jättebra här och jag kommer säkert nästa sommar också!

Alma och Neffe

Alma och Neffe

Hej jag heter Alma! Jag är 12 år gammal. Jag har varit här v.30 2018. Jag har bott i stuga 5 med Etel och Joline. Jag har denna vecka haft Neffe och det roligaste var att rida barbacka med Ebba som ledare. Kommer sakna allt och jag kommer tillbaka nästa år! Neffe<3