Lizhen & Calle

Lizhen & Calle

Hej! Jag heter Lizhen och är 15 år (02:A). Det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har ridit… CALLE. Det har varit trevligt. Även fast det har varit 32 grader hela veckan. jag bor tillsammans med Moa och Thea, som är syskon, och Antonia. Jag träffade Thea och Moa förra året, och tydligen går Antonia på deras ridskola. Förra året red jag Philip, men nu rider Thea honom. Jag hoppas att hon rider honom bättre än jag gjorde, hehe… Well well, nu måste jag låta Moa skriva. Hejdå vi ses nästa år.

Elev 2018, Vecka 29 – IMG_8369

Hejsan svejsan! Jag heter Thea och jag är 14 år, Detta är mitt andra år på Grällsta, förra året var jag här på ett tvåveckors läger. Då red jag Oda samt Jasmina, men provade även Polon och Emil. Iår provade jag först Edd men bytte till Oda. Då det har varit otroligt varmt denna vecka har hon varit seg, vilket jag inte trivdes med lika bra som året innan, vilket ledde till att jag fick byta till Philip. Än så länge trivs jag mycket bra med honom. Jag bor i stuga 6 med min syster Moa och våra 2 kompisar Antonia och Lizhen. Vi rider för Matilda vilket har varit jättekul. Grällstas ridläger leverear som vanligt, så ni kan räkna med att se mig nästa år!

Elev 2018, Vecka 29 – IMG_8377(1)

Halloo! Jag heter Sabina och jag är 13 år. Dethär är mitt första år på Grällsta, och det var ett bra beslut att komma hit. Jag rider på Goliat, en seg men väldigt snäll ponny. Jag bor i stuga 9 med min syrra Catalin och min kompis Tuva.

Elev 2018, Vecka 29 – IMG_8383

Hej! Jag heter Tuva och är 15 år. Detta är mitt första läger på Grällsta och jag har ridit Hippie. Hon är en riktigt racerräka. Jag bor i Stuga 9 med Cattis och Sabina. Vi alla har kommit varandra väldigt nära under veckan och har jättekul tillsammans.

Elev 2018, Vecka 29 – IMG_8387(1)

Hej! Jag heter Moa och är 16 år gammal. Dethär är mitt andra år på Grällsta och jag har ridit Markus precis som förra året. Det har varit otroligt varmt hela veckan (32 grader) men det har varit väldigt bra ändå. Vår ledare, Matilda, har varit jättebra och jag har lärt mig mycket. Jag bor i stuga 6 med Thea (min syster), Lizhen och Antonia och vi har det jättetrevligt tillsammans. Vi syns garanterat nästa år!

Catalin & Edd

Catalin & Edd

Hej! Jag heter Catalin och jag är 15 år. Dethär är mitt första år på Grällsta, kan säga att jag är glad att jag valde Grällsta Ridcenter. Först fick jag rida Valli, men det kändes inte riktigt bra, så jag fick byta till Edd. Jag och Edd passar mycket bättre ihop för han är framåt och supersnäll! Jag bor i stuga 9 med min syster Sabina och min kompis Tuva.